Rooney fontos játékos

Wayne Rooney remek formában játszik ebben a szezonban a Manchester United csapatánál és David Moyes egyáltalán nem lepõdött meg azon, hogy a csatár az utóbbi hetek során igen fontos játékosa volt klubjának és nemzeti válogatottjának is.


Rooney a legutóbbi két világbajnoki selejtezõn - Montenegró és Lengyelország ellen - is betalált, ezzel hozzásegítette a háromoroszlánosokat ahhoz, hogy kijussanak a jövõ nyári világeseményre.

Mindez folytatása volt annak az erõs produkciónak, amit a 2013/14-es szezonban mutat Rooney klubjánál, ahol már öt gólt szerzett idén és 200. manchesteri találatát jelentõ határt is átlépte.

"Úgy vélem, pályafutása azon korszakában van, ahol az egyik legfontosabb játékossá válhat és minden bizonnyal az egyik fontos láncszeme a Manchester Unitednek és Angliának is" - nyilatkozta Moyes a 27 éves játékosról a mai sajtótájékoztatóján.

 


"Ebbõl a szempontból ez az, amit elvársz. Felelõsséget vállal, gólokat lõ, melyek szükségesek és ezt fiatal kora óta megtette. A kor, amiben most van érettséget ad neki és ez megmutatkozik abban, ahogy játszik klubjában és nemzeti csapatában is."

"A felkészülés elsõ napján láttam Wayne-t és mégis ti [a sajtó] azt mondtátok, valami mást éreztetek vele kapcsolatban. Jó formában és jó állapotban láttam õt, fantasztikusan edzett az elsõ naptól kezdve, de ti mást akartok mondani."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!