Két évre elhalaszthatják Fellaini csuklómûtétjét

Marouane Fellaininek mûtéti beavatkozásra van szüksége sérült csuklója miatt, de az operációt két évre is elhalaszthatják, állítja a Manchester United menedzsere, David Moyes.


A belga válogatott sztárja védõkötéssel a kezén játszotta végig a legutóbbi nemzetközi mérkõzéseket, Moyes pedig szeretné, ha továbbra is számíthatna játékosára, különösen Tom Cleverley sérülését követõen. 

 

"Fellaininek operációra van szüksége" - kezdte.

 

 

"Elég csúnya csuklóproblémája van. Elcsúszott egymás mellett egy picit a csontja, és a az ínszalagja."

 

"Közölték velünk, hogy most tovább játszhat operáció nélkül, és mivel egy kicsit elfogytunk a középpályán Tom Cleverley angol válogatottban összeszedett vádlisérülése miatt, ezért nagyon nagy szükségünk lenne rá, és ameddig csak lehet, számítanánk rá."

 

"Ez a mûtét akár kitolható két évre is. Persze ez nem kötelezõ érvényû, de ennek az is a része, hogy õ úgy érzi, hogy megfelelõ állapotban van ahhoz, hogy játszon."

 

"Egy játékosnak használnia kell a kezeit arra, hogy távol tartsa magától az ellenfelet, így biztosítanunk kell számára azt, hogy a csukója nem szenved további sérüléseket a korábbiakhoz mérten."

 

Így tehát úgy tûnik, hogy David Moyes számíthat Marouane Fellaini szolgálataira a ma délutáni Southampton elleni bajnoki mérkõzésen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!