Carrick következetességet kér

Michael Carrick természetesen elégedett volt a Vörös Ördögök szombati teljesítményével, de azt mondja, ezután az a kihívás, hogy fenn tudják tartani ezeket a normákat.


A United Sam Allardyce Blackburnjén gázoltak át egy 7-1-es gyõzelemmel, amikor szinte hibátlan teljesítménnyel tudták bemutatni, milyen is a támadó futball.

"Nagyon szép, amikor minden sikerül." - mondta a középpályás az MUTV-nek. "Mentünk elõre és mindig nagyon veszélyesek voltunk, amikor támadást vezettünk. A támadók sebessége - az egy vagy két érintõs játékuk és futási sebességük - briliáns volt. A támadó játékunk intenzitása nagyon jó volt."

 

 



"Ez az, amin dolgozunk és amiért igyekszünk. Magas szinvonalon játszottunk és ezt a szintet mindig meg akarjuk tartani, vagy akár felülmúlni. Most megtettük, azonban minden héten szeretnénk ezt megcsinálni."

"Tudjuk, ez nem mindig sikerülhet, de ha közel ilyen jól teljesítünk minden héten, nem leszünk messze céljainktól."

Mintha a Blackburn elleni hét gól nem lett volna elég, vasárnap talán még jobb volt, mikor kiderült, a Chelsea csupán döntetlent játszott, ezzel két pont elõnnyel elsõ helyen állnak a Vörös Ördögök mostmár.

"Nem olyan régen sokan azt mondták, a Chelsea legyõzhetetlen, de immár mi vagyunk a tabella élén. De nem vagyunk naívak és folytatjuk a munkát. Nagy meccseink jönnek, köztük az Arsenal és a Chelsea ellen is, úgyhogy továbbra is nagy nyomást kell kifejtenünk a hátralévõ idõszakban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!