Moyes: Van Persie visszatérhet

David Moyes szerint a Stoke City elleni, holnapi bajnokin Robin van Persie akár pályára is léphet.


A holland kimaradt a Real Sociedad elleni keretbõl, ami lehetõvé tette számára, hogy kipihenhesse pár kisebb sérülését, melyeket a szezon korábbi részében szedett össze. A pihenés eredményeként a menedzser bízik abban, hogy a csapat talizmánja visszatérhet a Fazekasok ellen.

Azonban Moyes továbbra sem számít Danny Welbeckre és Tom Cleverley-re, akik még mindig sérülésekkel küzdenek. "Robinnak jó esélye van. Voltak gondjai a lábujjaival és egy kicsit az ágyékával is, de úgy vélem, rendben lesz. Egy kicsit edzett is. Mindenki állapota javult, egyedül csak Danny Welbeck játéka kérdéses, akinek kissé bevizesedett a térde. Tom Cleverley még mindig vádligondjaiból lábadozik, de összességében elég erõsek vagyunk."

 


Amikor Marouane Fellaini - aki jelenleg kötéssel a csuklóján játszik - állapotáról kérdezték, Moyes így felelt: "Soha nem könnyû, ha egy olyan sérülésed van, amivel tenni kell valamit. Akik fociznak, elmondják neked, hogy egy játékos sokat használja kezét és karját az egyensúly miatt, valamint hogy ellenfelét elnyomja, úgyhogy elég kellemetlen, ha ilyen sérülésed van. De jól érzi magát, megszokja a helyzetet és remélhetõleg tud játszani ilyen állapotban is."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!