Fletcher 50. válogatottságára készül

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher bekerül a legnagyobb skót futballisták sorába, amint 50. alkalommal ölti magára a nemzeti csapat szerelését a Hampden Parkban megrendezésre kerülõ Liechtenstein elleni selejtezõ mérkõzésen.


Azonban egyéni sikereit háttérbe szorítva a Vörös Ördögök fáradhatatlan középpályása inkább a 2012-es Európa-bajnokságra való kvalifikációra koncentrál.

 

 

„A kvalifikációra való tekintettel azt mondom, hogy nem bukhatunk” – kezdte a skótok kapitánya.

 

„Ha meg tudjuk szerezni a három pontot Liechtenstein ellen, akkor 4 pontunk lenne két mérkõzés után, így ez elég jó rajtot jelentene, és nem lenne túl rossz pozíciónk a folytatásra.”

 

„Játszani fogunk még Csehország és Spanyolország ellen is, tehát ezért annyira fontos hogy megszerezzük Liechtenstein elõl a három pontot.”

 

„Minden más, ettõl eltérõ kimenetel katasztrofális lenne a kvalifikációt illetõen.”

 

Sir Alex Ferguson már gratulált is Fletchernek, mielõtt elhagyta a Unitedet a válogatott kedvéért, azonban a középpályás a válaszával megvárja a mérkõzés végét.

 

„Beszéltünk errõl mielõtt elutaztam volna, azt mondta: ’Élvezd ki a pillanatot!’.”

 

„Azonban nehéz élvezni ezt a pillanatot miközben arra koncentrálok, hogy megnyerjük a meccset.”

 

„Remélhetõleg a három pont birtokában és szép mutatott játékkal már visszatekinthetek, élvezhetem azt a tényt, hogy elértem az 50. válogatottságot és ez büszkeséggel tölthet el.”

 

Manchester Evening News

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!