Moyes elégedett Hernandezzel

David Moyes elmondása szerint Javier Hernandeznek kellett egy kis idõ, hogy felpörögjön az idei szezonban, de úgy véli, a csatár jelenleg legjobb formájához közel van.


Chicharito kihagyta a Vörös Ördögök összes felkészülési mérkõzését, mivel válogatott kötelezettségei - részt vett Mexikóval a Konföderációs Kupán - miatt nyáron is elfoglalt volt, majd nehezen tudott betörni a manchesteri kezdõcsapatba.

De miután a 25 éves támadó a Stoke elleni gyõztes gólt követõen a hétközi, Norwich City elleni Ligakupa találkozón kétszer volt eredményes, Moyes hisz abban, hogy a csatár ismét teljes erõbedobással képes játszani.

"Nagyon elégedett vagyok Chichával" - mondta a menedzser mai sajtótájékoztatóján. "Lassú kezdés volt tõle, mivel nehéz nyara volt, mert Mexikó minden meccsén játszott."

"De azt kezdte el csinálni, amit évek során tett: lövi a gólokat. A padról beállva gyõztes gólt szerzett [a Stoke ellen], majd hétközben is betalált, ami akár hosszan eltarthat."

 


Chicharito fertõzõ lelkesedése és siker iránti vágya híres, és Moyes szerint ez az elkötelezettség az egész csapatra jellemzõ.

"Mindenki eltökélt, hogy az elsõ csapatba kerüljön, minden egyes edzésen ezt láthatjuk. Csodálatos hozzáállása van minden játékosnak, minden nap próbálnak lenyûgözni minket."

"Egy-két fiatal játékost már betettünk a csapatba és ha lesz még olyan, aki remekül teljesít, folytatni fogjuk ezt az utat."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!