Fletchernek nem kell rohannia

David Moyes hisz abban, hogy Darren Fletcher a gyógyulás felé vezetõ úton halad már, miután a hét elején - a tartalékokkal - ismét pályára léphetett, de a menedzser óvatos a középpályással kapcsolatban és nem rohannak az elsõ csapatos visszatérésével.


Fletchernél 2011 decemberében gyulladásos bélbetegséget diagnosztizáltak és azóta nagyrészt a pálya szélére szorult. A 29 éves játékos tavaly rövid idõre visszatért - tíz meccset játszott a Unitedben, hármat a skót válogatottban - ám ez a visszatérés egy januári mûtéttel félbeszakadt.

Azonban bíztató, hogy miután egy hónapja edzésbe állt, hétfõn már pályára léphetett és 67 percet szerepelt a United U21-es csapatában, mely az AJ Bell Stadiumban 2-2-es döntetlent játszott a Fulhammel. A mérkõzést követõen Fletcher elmondta, szeretne visszatérni a menedzser terveibe és a pályán segítené csapatát.

 


A menedzser azonban a mai sajtótájékoztatóján érthetõen óvatos volt skót honfitársával kapcsolatban: "Elsõ alkalom volt ez, hogy tétmeccsen magára húzta a mezt, úgyhogy biztosan nem fogunk rohanni Darrennel" - magyarázta Moyes.

"Immár edz, sokkal jobban néz ki és minden nappal egyre erõsebbnek tûnik. De nem fogjuk elsietni a dolgot. Nem akarunk semmilyen visszaesést nála, úgyhogy idõbe telik majd, de nagyszerû volt ismét a pályán látni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!