Cleverley felvenné a ritmust

A Manchester United középpályása Tom Cleverley reméli, hogy a szezon további része zökkenõmentes lesz számára, és nem fogják apróbb sérülések darabolni azt.


A MUTV-nek adott exluzív interjúban az angol válogatott játékos elmondta, nagy örömmel töltené el, ha a Vörös Ördögök - a Norwich és a Stoke elleni sikert követõen - elkezdenék szállítani a jó eredményeket.

 
"Tíz mérkõzésen léptem eddig pályára a szezonban. Remélem sikerült túltenni magam a kisebb sérüléseken, és akadály nélküli lesz a szezon további része számomra" - mondta Cleverley. "Ugyanezt várom csapatszinten is. Szeretném, ha egyfajta gyõzelmi menetelésbe kezdenénk."
 
 
A huszonnégy éves középpályás szerint a sikerességhez nagyban hozzájárulhat az, ha a játékosok képesek napról napra egyre családiasabb és bizalmasabb kapcsolatot kialakítani az új edzõi stábbal.
 
"Minden játékos nagyon jól kijön az új menedzserrel és a stáb többi tagjával is, az edzések pedig egytõl-egyig nagyon kemények" - tette hozzá.
 
"David Moyes hasonlít Sir Alex-hez. Mindenki felé nyitott, és õszinte, ráadásul a fiatalokkal is jól bánik. Steve Round szintén remekül dolgozik. Gyakran végeztet velünk olyan munkát, amivel azokat a képességeinket fejlesztjük, ami nem erõssége a játékunknak."
 
"Azt hiszem, egy elég jó formához közelítünk most, szóval remélhetõleg minden a helyére kerül, és tudjuk tartani a szintet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!