Chicha élvezi az új korszakot

Javier Hernandez élvezi a Manchesteri életet David Moyes irányítása alatt, miután könnyen alkalmazkodtak az új menedzser módszereihez.


A Vörös Ördögök - akik hat mérkõzés óta veretlenek - ma délután lépnek pályára a Fulham ellen, Chicharito pedig három gólt szerzett az utóbbi két mérkõzésén.

 
"Könnyû volt elfogadni õt, mivel egy nagyon jó ember, és kiváló menedzser" - mondta a MUTV-nek a mexikói csatár. "Azt hiszem, még hozzá kell szoknia a klubhoz. Az Everton egy nagyon jó csapat, de a Manchester United történelme és tradicíói nem olyan dolgok amihez azonnal hozzá lehet szokni, és rögtön jönnének a jó eredmények."
 
Chicharito eddig nem kapott sok lehetõséget, mivel a válogatottbeli mérkõzések miatt kénytelen volt kihagyni a felkészülési szezont. Azok után, hogy bizalmat kapott az utóbbi mérkõzéseken, szeretne több lehetõséget kapni, és segíteni abban, hogy a United elõrébb helyezkedjen el a tabellán.
 
 
"Talán ezután több lehetõséget fogok kapni" - tette hozzá. "Mindig szeretnék játszani. Mindent hozzá akarok tenni a mérkõzésekhez, amit csak tudok."
 
Annak ellenére, hogy folyamatosan fejleszti a tûzerejét, a támadó tudja, hogy nem csak a gólszerzés a feladata.
 
"Sohasem csak a gólszerzés miatt játszottam. Nem vagyok a gólok megszállottja. Akármilyen pozícióból szerzel gólt, az mindig magabiztosságot ad. Csatárként talán még többet is. Napról napra bizonyítani szeretnék, mind focistaként, mind pedig emberileg. Számomra ez a legfontosabb dolog az életben."
 
"Amikor jönnek a gólok, annak mindig nagyon örülök. De ha nem találok be, akkor is szükség van a magabiztosságomra, és próbálok mindent megtenni a mezõnyben is, hogy hozzájárulhassak a gyõzelemhez és segítsek a csapattársaimnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!