Moyes a sérültekrõl

David Moyes reméli, hogy Jonny Evans, Rafael és Tom Cleverley sérülése nem komoly, miután mind a három játékost le kellett cserélnie a Fulham elleni 3-1-es United gyõzelemmel végzõdõ találkozó félidejében.


A Vörös Ördögök  menedzsere kénytelen volt mindhárom játékost lecserélni, míg Patrice Evra vállalta a második félidõt, kisebb sérülését követõen is.

 

Az átszervezés eredményeként Antonio Valencia a jobboldali védõ szerepkörét töltötte be. A változtatásokat követõen a hazai csapatnak sikerült szépítenie, de a Vörös Ördögök a kényszermegoldások ellenére is magabiztosan nyerték a találkozót.
 
"Három sérültünk van" - erõsítette meg Moyes a MUTV-nek.
 
"Ami azt illeti, talán négy is, mert Evra fájós bokával játszott tovább. Jonny Evansnek izomhúzódása van, Rafaelnek kiment a bokája, Tom pedig kettõs látásra panaszkodott."
 
"Még nem fordult elõ a pályám során, hogy egyszerre három embert kell lecserélnem a félidõben. Talán a szezon elején, mikor nem játszottak túl jól a srácok, akkor megtehettem volna, de nagyon nem örülök annak, hogy most a sérülések miatt kellett megtennem ezt. Remélem nincs nagy baj és hamar visszatérhetnek a játékba."
 
Moyes elismeri jobban élvezték a mérkõzést az elsõ félidõben, viszont a másodikban keményen meg kellett harcolniuk a házigazdákkal, hogy tartani tudják elõnyüket.
 
 
"Martin Jol csapata remekül magára talált a második félidõben, vesztésre álltak, de nem adták fel. Amit ilyenkor a leginkább várhat egy menedzser a csapatától, õk megtették azt."
 
"A hármas csere egy kicsit megzavarta a játékunkat, veszítettünk a lendületünkbõl, de sikerült tartani magunkat. Valencia kiemelkedõen játszott, megállta a helyét a védelemben is, az egyik legjobbja volt a meccsnek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!