Vidic: Ez volt a legjobb meccsünk

Nemanja Vidic szerint a Fulham elleni 3-1-es siker alatt teljesített legjobban a csapat a szezon eddig eltelt részében.


A Vörös Ördögök 22 percnyi játék alatt három góllal viharzott el ellenfelétõl Antonio Valencia, Robin van Persie és Wayne Rooney találataival.

A United csapatkapitánya külön kiemelte a két csatár, a védõ szerint van Persie és Rooney mozgása kulcsfontosságú része volt a manchesteriek kiváló támadójátékának.

"Nagyon elégedett vagyok Robinnal és Wayne-nel" - mondta a szerb az MUTV-nek. "Az elsõ 30 prcben fantasztikus focit játszottak, ezt kell továbbra is csinálnunk."

"Fantasztikus bemozgásaik voltak; mindketten gólt szereztek és Antonionak is összehoztak egyet. Jó jel volt ez számunkra."

Amikor arról kérdezték a csapatkapitányt, hogy ez volt-e a United legimpozánsabb teljesítménye idén, Vidic így felelt: "Azt mondanám, igen. Az elsõ 20 percben igazán jól játszottunk és remekül passzoltunk. Harminc perc után kicsit visszaestünk és valószínûleg úgy gondoltuk, eldõlt a mérkõzés. Õsszességében sok pozitívum volt számunkra, de voltak olyan területek, amikben javulhatunk."

 


David Moyes kénytelen volt a szünetben hármat cserélni, Vidic azonban örül, hogy a változtatások nem nagyon befolyásolták a United lendületét.

"Nem számítottunk arra, hogy hármat kell cserélni a szünetben, de úgy vélem, akik beálltak, jól teljesítettek. A legfontosabb az, hogy megszereztük a három pontot."

"Továbbra is tartani kell a gyõzelmeket és egy kicsit jobban kell élvezzük a játékunkat és úgy kell játszanunk, ahogy tettük az elsõ 30 percben. Ha így tudunk játszani, akkor egy jó szezonunk lehet."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!