Rio: Fellaini kiállítása kemény döntés volt

Rio Ferdinand szerint csapattársának, Marouane Fellaininek nem volt szerencséje, hogy a játékvezetõ kiállította õt a Real Sociedad elleni 0-0-ás döntetlen során.


A középpályás kiemelkedõ teljesítményt nyújtott mindaddig, míg Nicola Rizzoli a ráadás pillanataiban kiállította õt második sárga lapját követõen. A látszólag kemény döntés azt eredményezte, a manchesteriek tíz emberrel fejezték be a Bajnokok Ligája A-csoportjának találkozóját.

Szerencsére a United kitartott, bár felfogható mindez úgy is, hogy elszalasztott egy lehetõséget, mivel nem nyerte meg a találkozót. Azonban Rio Ferdinand elégedett a csapat teljesítményével - még akkor is, ha kissé bosszantó volt, ami belga csapattársával történt.

"Úgy vélem, csapatként remekül védekeztünk, jól felálltunk ellenük és már a pálya közepén nyomtuk õket" - mondta a védõ az MUTV-nek. "Felli sok labdát szerzett a középpályán és talán kicsit szerencsétlen volt a kiállítása miatt. Csak 3-4 szerelése volt egész meccsen, mégis két sárga lapot kapott. De néha mégis ez történik Európában."

 


"Ez kicsit frusztráló. Ha büntetõt kapsz, azt várod, gólt szereztek Volt pár helyzetünk, Chicha a léc fölé lõtt egyszer, Robin a kapufát találta el. De fontos, hogy európai kupameccsen, idegenben nem kaptunk gólt, Sajnálatos, hogy most nem jött össze a gól." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!