Bergara dühös Young mûesése miatt

Markel Bergara csalónak titulálta Ashley Young-ot és szóvá tette, hogy még nem kért bocsánatot a Real Sociedad elleni mérkõzésen történtek miatt.


 Miután a Manchester United szélsõje a tizenhatos vonalán belül esett el, a játékvezetõ büntetõt ítélt, és sárga lapot mutatott fel Bergara-nak, aki így nem játszhat csapata következõ BL mérkõzésén.

 
Habár Robin van Persie csak a kapufát tudta eltalálni, a hazaiakat nyomasztja a gól nélküli döntetlennel végzõdõ találkozón történt igazságtalanság.
 
Bergara elismerte, hogy õ és a csapattársai nagyon dühösek voltak és örülnek, hogy az eset heves vitát váltott ki.
 
 
"Alig értem hozzá, és elesett" - mondta a The Sun-nak. "Egyértelmûen színészkedett. Kimondhatatlanul dühös vagyok most. Sem tõlem, sem pedig a csapattól nem kért bocsánatot."
 
"Ismerjük a kritikákat, amiket Young kap és tudjuk, hogy Angliában is hasonlóan vélekednek az ilyen esetekrõl. Úgy gondolom, hogy a TV-ben mindent tisztán látni lehetett. Egyszerûen elsuhant mellettem, majd eldobta magát. Örülünk, hogy ezt Angliában is elítélik."
 
"Szomorú vagyok és egyben dühös is. Nem csak lefújták, de még sárga lapot is kaptam. Ami azt jelenti, hogy nem játszhatok a következõ mérkõzésen, és ezt igazságtalanságnak érzem. Egy nagyon fontos találkozó lesz számunkra és nem lehetek ott, hogy segítsek a csapatomnak."
 
"Szerencsések voltunk, hogy Robin van Persie nem tudott gólt szerezni a tizenegyesbõl, de még ennek ellenére is nagyon dühösek voltunk. Egyértelmûen színészkedett, a játékvezetõ mégis befújta."
 
"Számos alkalommal láttam már ilyen eseteket, de olyan még soha nem volt, hogy velem szemben történt volna meg. Remélem, hogy ez volt az utolsó."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!