Moyes bízik a United középpályájában

David Moyes szerint a mai mérkõzés kulcskérdése, hogy a United középpályája jobban tud-e teljesíteni, mint az Arsenal-é.


A menedzsert Alan Hansen kritikája felõl kérdezték a mai meccs elõtt, ahol az Ágyúsok szeretnék megmutatni, hogy mire is képesek ezen a területen. Miután két kihagyott mérkõzés után ma visszatérhet Michael Carrick, Moyes elégedett a lehetõségeivel.

 
"Úgy gondolom, hogy javul a helyzetünk és egyre jobbak vagyunk" - jelentette ki Moyes. "Marouane Fellaini jól játszott kedden, õ maga is sokat javult."
 
 
"Jó középpályásaink vannak. Michael Carrick és Tom Cleverley mindketten az angol válogatott tagjai. Ráadásul itt van Ryan Giggs is."
 
"Azt hiszem, olyan játékosaink vannak középpályán akik a legjobbak lehetnek az országban és tökéletes összhang van közöttük."
 
Moyes nagyra becsüli az Ágyúsokat - akik bár az elsõ fordulóban kikaptak az Aston Villa-tól, de azóta szárnyalnak - és kitart amellett, hogy semmiképpen sem szabad engedni, hogy 11 pontra növeljék az elõnyüket a Vörös Ördögökkel szemben.
 
"A kezdeti szakaszban több csapat is veszített mérkõzéseket" - magyarázta Moyes. "Az Arsenal volt az egyetlen kivétel. Úgy gondolom, hogy ha a mai mérkõzésen sikerül jó eredményt elérnünk, azzal meglehetõsen erõs pozícióba tehetjük magunkat. Ezt fogjuk ma megpróbálni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!