May és Thomas a mai meccsrõl

Vasárnap az Arsenalt fogadja hazai pályán a Manchester United. A mérkõzés várhatóan tele lesz szenvedéllyel, drámával és hamisítatlan izgalommal.


A bajnok nyolc ponttal van lemaradva Arsene Wenger csapatától és abban bízik, hogy sikerül csökkenteni hátrányát a listavezetõvel szemben, amely a nyitóforduló óta nem kapott ki. Ennek tudatában ez a párosítás a szezon eddig legnagyobb mérkõzését ígéri.

A találkozó bevezetéseként a klub hivatalos honlapja egykori manchesteri játékosokkal, David May-jel és Mickey Thomas-szal beszélgetett. Mindketten úgy gondolják, a Vörös Ördögök képesek lesznek boldogulni az Álmok színházában.

"Gólokat várok vasárnap" - magyarázta May. "Rengeteg helyzetet kialakítottunk és a közelmúltban a gólok is jönnek, az Arsenal pedig szárnyal, szóval nagyszerû meccset várok. Magabiztos vagyok. Jó sorozatunk van és ez egy nagy gyõzelem lenne számunkra. Remélhetõleg, meg tudjuk csinálni."

 


Thomas hasonló véleménnyel van a mai találkozóval kapcsolatban: "Tudjuk, hogy mindent bele kell adnunk, hogy legyõzzük õket. Otthon játszunk, 75 ezer nézõ elõtt és remélhetõleg a közönség felemelõ lesz a csapat számára. Korábban is voltak nagy rangadóink, amelyekbõl gyõztesként kerültünk ki, és arra számítunk, hogy ugyazet tesszük ismét."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!