Carrick hetekre kidõlt?

Úgy tûnik, Michael Carrick a reméltnél hosszabb idõre az oldalvonalon kívülre szorul, hiszen Achilles-sérülése nem javul és várhatóan mûteni kell.


A 32 éves középpályás kihagyja az angol válogatott következõ két, barátságos mérkõzését - Chile és Németország ellen - miután sérülése nem javult. Kedden injekciót is kapott annak érdekében, hogy a hetek óta fennálló gyulladást megpróbálják csökkenteni az Achilles-énél. Bár a klubnál remélték, hogy a Cardiff City elleni bajnokira rendbe jön a játékos, tegnap este a klub egy magasrangú személye a Telegraph-nak megerõsítette, Carrick legalább egy hónapra kidõlhet, ami akár hat hétbe is telhet.

David Moyes egy kis pihenõt adott középpályásának azt megelõzõen, hogy elkezdené a rehabilitáviót. Míg az utóbbi hetekben Carrick sérülten is a csapat rendelkezésére állt, immár szükségszerû a beavatkozás annak érdekében, hogy Carrick sérülése meggyógyuljon. Carrick kiesése hatalmas csapás a klubra nézve, hiszen David Moyes a legkiegyensúlyozottabb középpályását veszítette el.

A 40 éves Ryan Giggs mellett az utóbbi idõben kevés szerepet kapó Tom Cleverley és Anderson szerepelhet azon a poszton, vagy az a Marouane Fellaini, aki az átigazolási idõszak utolsó napján érkezett az Old Traffordra, és akirõl a menedzsere a minap megerõsítette, eddigi manchesteri pályafutása alatt még küzdött formájával és erõnléti állapotával is.

 


Darren Fletcher visszatérését nem sürgetik a klubnál, így Phil Jones felé kellene fordulnia Moyes-nak. A 21 éves játékos kiválóan teljesített Carrick mellett az Arsenal elleni rangadón, bár Moyes elmondta, õ továbbra is úgy tekint játékosára, aki a védelem tengelyében szerepelhet hosszú évekig.

Carricknek korábban is voltak hasonló problémái és bár David Moyes a Norwich, a Fulham és a Real Sociedad elleni találkozók során pihentette õt, az Arsenal elleni fontos mérkõzésen ismét játszatnia kellett Michaelt, kinek testvére, Graeme az 1-0-ra megnyert rangadó után twitteren annyit írt, testvére egy lábon játszott azon az összecsapáson.
 


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!