U18: United 2-1 Everton

Miután Sean Goss meccs végén szerzett találatával a Manchester United U18-as csapata az Aon Training Complex-ben 2-1-re legyõzte az Evertont, a tabellán is átvette a liverpooliaktól az elsõ helyet.


A középpályás a ráadás pillanataiban csapott le, pontokat mentve Paul McGuinness csapatának és megtartva a United 100%-os hazai teljesítményét.

Andreas Pereira elsõ félidei büntetõjével szerzett vezetést a hazai csapat, azonban öt perccel a találkozó vége elõtt George Green révén egyenlített az Everton, amelynek nagy esélye volt a vezetés megszerzésére is, ám Sean Goss a végén gyõzelemhez segítette a Vörös Ördögöket.

Az elsõ játékrészben az Everton játszott jobban, miközben a hazaiak majd egy hónapnyi szünet után játszottak ismét. Jordan Thorniley fejese landolt a háló tetején, miután a United kapusa, Joel Pereira nem tudott megkaparintani egy beadást, majd egy perccel késõbb Ben Barbernek kellett a gólvonalról mentenie egy vendég lövést.

A 25. percben azonban jött az áttörés a manchesteriek számára, Curtis Langton, Pereira elleni elkésett becsúszása büntetõt ért a hazaiaknak. Pereira feltápászkodott és maga végezte el a tizenegyest, megszerezve a vezetést.

A második játékrész elején James Wilsont akadályozta Langton, ám ezúttal nem ítélt büntetõt a játékvezetõ. Josh Harrop és az U18-as szinten debütáló Saidy Janko lövése járt közel a kapuhoz, miközben úgy tûnt, a manchesteriek elõnye megóvható.

Ám az Everton egyenlített. Pereira kapus szabálytalankodott Courtney Duffus ellen, a megítélt büntetõt Green bevágta, majd pillanatokkal késõbb a gyõzelemhez is közel kerültek a vendégek, mikor Duffus lövése csak centikkel kerülte el a hazai kaput.

Helyzetre helyzettel reagált Paul McGuinness csapata, a csereként beálló Ashley Fletcher balról ívelt középre, Harrop lövését még védte a kapus, de Goss remek technikával a hálóba juttatta a játékszert, megszerezve harmadik találatát.


U18 Premier League
Manchester United 2-1 Everton
Aon Training Complex

United: J.Pereira - Janko, Evans, McConnell, Barber - Harrop, Willock, Goss, Redmond(Mitchell 87.) - A.Pereira, Wilson(Fletcher 72.)
Pad: Ioannou, Henderson, Borthwick-Jackson.

Gólszerzõ: A.Pereira, Goss illetve Green

 

 

Jelenlegi állás:

 

1. Manchester United 11 meccs, 25 pont

2. Everton 10 meccs, 24 pont

3. Manchester City 11 meccs, 20 pont
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!