A United harcba száll Draxlerért

Az elmúlt hónapokban Európa legnagyobb klubjainak az érdeklõdését keltett fel a Schalke fiatal játékosa, de az Old Traffordon magabiztosak, hogy jövõ nyáron megtudják szerezni a középpályást.


A klub megfigyelõi ebben a szezonban már öt mérkõzésen is megnézték Julian Draxlert,  annak érdekében, hogy meggyõzzék a vezetõket, meg kell szerezni a fiatal tehetséget.

 
A United menedzsere, David Moyes már több mint két éve csodálja a húszéves játékost és abban reménykedik, hogy megtudnak majd egyezni a Schalke-vel annak ellenére, hogy több nagy klub is érdeklõdést mutat Draxler iránt.
 
Az Arsenal nyáron már kérdezõsködött a német válogatottal kapcsolatosan, és úgy tudni, hogy még mindig figyelemmel kíséri az eseményeket és a Chelsea is fontolgatja, hogy ajánlatot tesz. A Bayern München, a Borussia Dortmund, a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester City, illetve a Juventus és az Inter is szóba lett már hozva a gladbecki születésû focistával.
 
Draxler azt preferálná ha a La Ligába tudna eligazolni, de azzal a gondolattal is szívesen eljátszana, hogy milyen lehet egy Premier League óriásnál játszani, fõleg ha úgy érzi, hogy a váltás megfelelõ lenne a számára. 
 
Draxlernek 45,5 milló eurós (38,5m font) kivásárlási ára van, de Unitednél abban reménykednek, hogy 30 millió fontnál valamennyivel kevesebbért meg tudják szerezni.
 
Ennek ellenére a Goal.com úgy értesült, hogy amikor az Arsenal nem hivatalos módon érdeklõdött, a Schalke vezetõsége 40 millió fontot emlegetett.
 
A Goal.com még júliusban arról is lerántotta a leplet, hogy a német játékos elutasította a Chelsea elõszerzõdését, ezért Németországban úgy gondolják, hogy majd a következõ nyáron, a Brazíliában megrendezett világbajnokság után fogja megvizsgálni a lehetõségeit.
 
 
Draxlernek - aki májusban hosszabbította meg a szerzõdését a Veltins Arénában annak ellenére, hogy a Schalke riválisával, a Dortmunddal hozták szóba - egyelõre az volt a legkonkrétabb célzása, amikor azt mondta, hogy nyitott arra, hogy Angliába igazoljon.
 
"Szeretem az angol focit. Természetesen szeretem a Premier League-t - az az egyik legjobb bajnokság a világon" - mondta kedden a BBC-nek.
 
"Olyan nagy klubok vannak ott mint az Arsenal, a Manchester United és a Chelsea, ezért természetesen egy nagy álom valamelyikben játszani."
 
"Megvan a kedvenc klubom, de egyelõre a Schalke-nál vagyok. Nem akarok más csapatokról beszélni."
 
Draxlert a második félidõben cserélték be a keddi mérkõzésen, ahol Németország 1-0-ra nyert a Wembley-ben. Rio Ferdinandot le is nyûgözte a játékával, és United védõje a Twitteren dicsérte a támadót.
 
"Ez a srác tud valamit...tetszett amit eddig láttam tõle" - írta Ferdinand.


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!