A legjobb védések: Schmeichel

A ManUtd.com a "Kapusok Hete" keretében bemutatja a Unitedben látott legjobb védéseket, kezdve Peter Schmeichel 1999-es bravúrjával, amit Ivan Zamarano ellen mutatott be.


"Akármikor megkérdeznek, mindig Zamorano fejesét választom, az Old Traffordon" - mondja Peter Schmeichel.

 
Ugyan lehetséges, hogy még az Inter Milan ellen bemutatott 'tengericsillag' védésénél is voltak látványosabbak, de ragaszkodik hozzá, hogy az adott pillanat és a mérkõzés fontossága miatt ez az egyik legnagyobb védése.
 
Dwight Yorke két fejesével uralta az elsõ félidõt a hazai csapat és ezzel az elõnnyel mehetett a szünetre, Mircea Lucescu játékosai viszont harcolni mentek ki a második félidõre.
 
 
"Fontos volt, hogy szorosan tudjuk õket tartani" - mondja Schmeichel, aki ki is vette ebbõl a részét odavetve magát az üresen hagyott Zamorano elé, ezzel blokkolva a támadó erõs, közeli fejesét, aminek a következtében óriási öröm szabadult fel a hazai szurkolók között.
 
"Folyamatosan elpuskáztuk a helyzeteinket, ami természetesen elõfordulhat, fõleg jobb csapatok ellen, de mivel megtudtuk õrizni a 2-0-ás elõnyt, elég nagy önbizalommal tudtunk kimenni a második félidõre. Ha 2-0-val mész a San Siróba az teljesesen megváltoztatja a dolgokat, ezért szerintem az a mérkõzés az Old Traffordon meghozta számunkra az áttörést."
 
Schmeichel védésérõl a videót erre a linkre kattintva lehet megnézni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!