Carrick hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Michael Carrick 2015 júniusáig meghosszabbította a szerzõdését amiben van egy olyan opció, hogy további egy évvel meg lehet majd hosszabbítani a jelenlegi szerzõdését.


A harminckét éves Carrick 2006 júliusában igazolt a Unitedhez. Azóta öt bajnoki címet, egy Ligakupát, egy FIFA Klubvilágbajnokságot és egy Bajnokok Ligáját nyert.

 
David Moyes: "Nagyon örülök, hogy Michael meghosszabbította a szerzõdését. Ugyan még rövid ideje vagyok a klubnál, de azt nem volt nehéz észrevenni, hogy Michael remekül olvassa a játékot és kitûnõ képessége van a passzoláshoz. Õ egy kivételese ember, egy igazi profi, aki elkötelezte magát a klubért."
 
 
Michael Carrick: "Nagyszerû, hogy meg tudtam hosszabbítani a szerzõdésemet ezzel a remek klubbal. Nagyon élvezem a labdarúgást. Átment egy-két változáson a klub, de fantasztikus David Moyesszal dolgozni. Rengeteg trófeát nyertem a klubbal az itt eltöltött éveim alatt, és alig várom, hogy mégtöbbet tudjunk nyerni a jövõben." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!