U19: Leverkusen 3-1 United

Annak ellenére, hogy szerda délután a Manchester United U19-es csapata vereséget szenvedett a Bayer Leverkusentõl, még kvalifikálhatja magát az UEFA Ifjúsági Liga egyenes kieséses szakaszába.


Ugyanis ha a jövõ hónap elején a manchesteriek legyõzik hazai pályán a Shakhtar fiataljait, úgy biztosan továbblépnek a csoportkörbõl, miután az ukránok gólnélküli dontetlent játszottak a Real Sociedad ellen.

A találkozó 18. percében Marc Brasnic szerzett vezetést a hazaiaknak, majd tíz percre rá még nagyobb bajba kerültek a vendégek, hiszen Liam Grimshaw piros lapot kapott, így tíz emberre fogyatkozott Nicky Butt gárdája, ráadásul a szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgás után megduplázta elõnyét a gyógyszergyári csapat; Engelman lövése a keresztlécen sattant, a kipattanót azonban Barendt pofozta a hálóba.

Fordulás után azonban Nicky Butt együttese azonnal válaszolt. James Wilson ugrott ki a védõk között, a hazai kapus, Oliver Schnitzler elsodorta õt, amiért büntetõ járt, valamint piros lap a hálóõrnek. A United csatára nem hibázott, felhozta csapatát egy gólra. Sõt, nem sokkal késõbb Wilson majdnem második gólját is megszerezte, de fejesét a cserekapus, Raoul Leuchter óriási bravúrral hárítani tudta, aki pillanatok múlva McNair közeli lehetõségénél is elképesztõ módon hárított.

Közeledett a rendes játékidõ vége, mikor a csereként pályára lépõ Ashley Fletcher fejelt centikkel kapu mellé, majd jött a LEverkusen mindent eldöntõ találata Andrejs Cigniks révén. A United nyomorát tetõzte még az is, hogy James Weir megkapta második sárga lapját, így a vendégek kilenc emberrel fejezték be a mérkõzést.

A csalódást keltõ eredmény ellenére a Manchester Unitednek saját kezében van sorsa, hiszen egy gyõzelem az utolsó csoportmeccsen továbbjutást ér.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!