Scholes optimista

Paul Scholes vegyes érzelmekkel telve nyilatkozott azt követõen, hogy a Manchester United U19-es csapata 3-1-re kikapott a Bayer Leverkusentõl az UEFA Ifjúsági Liga találkozóján.


Scholes - aki Nicky Butt segédedzõje - ideges volt csapata elsõ félidei teljesítménye miatt, hiszen a hazaiak az elsõ félidõ végén két góllal vezettek a manchesteriekkel szemben, akik ráadásul Liam Grimshaw kiállítása miatt emberhátrányban is voltak.

A fordulás után gyorsan mentõövet ragadott a United, hiszen Oliver Schnitzler kapus szabálytalankodott James Wilson ellen, így büntetõhöz jutottak a Vörös Ördögök, a kapust ráadásul piros lappal leküldte a pályáról a játékvezetõ.

Ezt követõen a fiatalok számos remek helyzetet kidolgoztak, két alkalommal a cserekapus, Raoul Leuchter hatalmas védése mentette meg a németeket attól, hogy ne legyen egál az eredmény, mielõtt a gyógyszergyáriak végül megszerezték harmadik góljukat.

Mindazonáltal Scholes eleget látott már ahhoz, hogy továbbra is azt gondolja, a United még mindig képes bejutni a legjobb 16 közé, amihez nem kell más, csak le kell gyõzni hazai pályán a Shakhtar Donetsket.

"Megfizettünk a pocsék elsõ félidei teljesítmény miatt" - mondta Scholes az MUTV-nek. "Nem igazán hoztunk össze bármit is, két hanyag gólt engedtünk be és semmi nem volt egészen a második félidõig, amikor is elkezdtünk játszani."

"Azzal a játékkal, amit fordulás után mutattunk, reménykedtünk legalább a döntetlenben, de sajnos mikor kitámadtunk, õk szereztek gólt."

 


"Most hazai pályán várjuk a Shakhtart. Még mindig tovább tudunk lépni, ami a legfontosabb dolog, és úgy vélem, meg kell nyerned az utolsó hazai mérkõzésedet a továbbjutásért. De ehhez úgy kell játszanunk, mint tettük a második félidõben és nem úgy, ahogyan az elsõben szerepeltünk."

Paul véleménye az, a fiatalok rengeteget profitáltak abból, hogy ebben a sorozatban szerepelnek.

"Nagyszerû számukra, hogy részesei lehetnek ennek és azt hiszem élvezték, hogy különbözõ helyekre jöhettek, szállodákban lehettek és együtt utazhattak az elsõ csapattal. Ezek nagy meccsek a srácok számára és reméljük, hogy még többet akarnak ezekbõl."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!