Dilemma a csapat összeállítása körül

David Moyes úgy érzi, csapatán belül minden egyes posztért egyre nagyobb a verseny és szerinte a United kezdi megmutatni azt, amire képes.


Szerdán, a Bayer Leverkusen otthonában elért 5-0-ás siker bizonyítja azt, hogy a United táborában növekszik a bizalom, ezáltal Moyes-nak fejfájást okoz a Tottenham elleni kezdõcsapat összeállítása.

"A java csak most jön és továbbra is hiszem, hogy folytatni tudjuk a javulást és elõrelépést" - mondta a magabiztos Moyes a mai sajtótájékoztatóján.

"Volt néhány apró ellentmondás idõnként, amiket meg kell próbálnunk jobbá tenni, de voltak pillanatok, amikor megmutattuk, kezdünk visszatérni a megfelelõ formába. Ez az, amit remélek. Hétközben [a Bayer Leverkusen ellen] megmutattuk, mire vagyunk képesek, ha jól játszunk és a feladat az, hogy hétrõl-hétre ezt tegyük."

Robin van Persie állapotáról nem volt végleges hír. A holland az utóbbi hetekben ágyék és lábujj gondokkal is küzdött. Van Persie és mások állapota miatt feltett kérdésre Moyes így reagált: "Van esély rá, mindannyiuknak van esélye."

 


A Tottenham a bajnokságban legutóbb a Manchester City-tõl 6-0-ra kapott ki, bár csütörtökön, Európa-liga meccsen 2-0-ra sikerült nyerniük a Tromsö otthonában. Moyes nem vár könnyû találkozót a White Hart Lane közönsége elõtt. "Nem számít, mikor játszol a Tottenhammel, az mindig nehéz meccs lesz. Mindketten európai kupameccsrõl jövünk vissza, de megpróbáljuk megnyerni a mérkõzést, ahogy mindig is tesszük."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!