Henry: A United már nem félelmetes

Az Arsenal legendája, Thierry Henry szerint a Manchester United új menedzserük, David Moyes érkezésével elveszítette korábbi félelmetességét.


Henry elárulta, az õ Arsenalnál töltött idejében, a Manchester United elleni mérkõzések - Sir Alex Ferguson irányításával - az Old Traffordon gyakorlatilag mindig egy hosszú, pont nélküli hazafelé vezetõ utat jelentettek a vendégcsapatoknak.

 

Most a United jelenleg csak a 9. helyen szerénykedik a Premier League tabelláján, 13 ponttal lemaradva a listavezetõ Arsenal mögött, miután legutóbbi két hazai összecsapásukat elveszítették az Everton és a Newcastle ellen.

 

A világ-, és Európa-bajnok francia csatár szerint amíg a United nem hozza vissza a félelmetes hangulatot az Old Traffordra, addig biztosan nem tekinthetõek úgy, mint akik eséllyel pályáznak arra, hogy májusban újra õk lehessenek az angol bajnokok.

 

 

"Most már elmondhatom, amikor a Manchester Unitedhez látogattunk, tudtuk, hogy õk fognak kijönni jól az adott mérkõzésbõl" - kezdte Henry a múltidézést a Sky Sports tegnap esti, Bajnokok Ligája elemzõmûsorában.

 

"De most, amikor látom a csapatokat az Old Traffordon játszani, egyáltalán nincs bennük félelem. Szó szerint játszanak. Néhány csapat akkoriban még a felezõvonalat se lépte át. De amikor most nézek egy meccset, az látható, hogy kényelmesek - körbejáratják a labdát a hazaiak tizenhatosa körül."

 

"Újra elõ kell idézniük azt a félelmetes légkört, amivel korábban rendelkeztek. Ha ez megvan, akkor már rendben lesznek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!