Youngot nem érdeklik a vádak

Ashley Young továbbra sem kér elnézést a színészkedésért ért vádak miatt, mert szerinte az ilyen esetek elbírálása a játékvezetõk feladata.


A Manchester United szélsõje elmondta, hogy Sir Alex Ferguson és örököse, David Moyes is beszélt vele a büntetõ területen belüli, gyakori bukfencezéseirõl, de úgy tûnik, hogy nem áll szándékában ezen változtatni.

 
"Beszéltünk errõl az elõzõ, és a mostani menedzserrel is, de ez csak ránk tartozik" - mondta Young.
 
"Nem fogom elmondani, hogy mit mondtak pontosan. Értem amikor azt mondják, hogy ezzel rossz hírt csinálok magamnak és, hogy mindenkinek meglesz errõl a véleménye, de a bírók hozzák meg a döntéseket és ezt továbbra is rájuk kell hagyni."
 
Young sárga lapot kapott színészkedésért a Crystal Palace elleni mérkõzésen, viszont még ugyanazen a találkozón összehozott egy vitatható büntetõt, majd a Bajnokok Ligájában, a Real Sociedad stadionjában került talán túl könnyen a földre.
 
A huszonnyolc éves szélsõ az egykori klubjának, az Aston Villának a szurkolóit is feldühítette amikor a tavalyi szezonban ellenük is meghúzott egy hasonló mozdulatot.
 
"Emlékszem, hogy a Palace ellen lapot kaptam, utána pedig összehoztam egy büntetõt" - mondta.
 
 
"A Sociedad ellen megint kaptunk ebbõl egy büntetõt. A bíróknak nehéz döntéseket kell meghozniuk, nincs egyszerû feladatuk, de szerintem helyesen döntöttek."
 
"Nem érdekelnek a címlapok vagy a viták. Az embereknek meglehet errõl a véleménye, és természetesen joguk van ezt kinyílvánítani. Számomra a bírók döntésével ezek lezárultak."
 
Young ebben a szezonban nem tudta kiharcolni az állandó helyét Moyes csapatában, és a United szurkolók egy része is rendszeresen kritizálja, amivel az angol válogatottal kapcsolatos világbajnoki álmai veszélybe kerülhetnek.
 
"Természetesen csalódott vagyok, hogy nem játszok annyit, mint amennyit szeretnék, ezért jelenleg nem is gondolok a világbajnokságra, hanem csak arra, hogy a Unitedben játszhassak" - fûzte hozzá.
 
"Mindig részt akarsz venni a legnagyobb tornákon, így természetesen rajta akarok lenni azon a gépen, de nem hiszem, hogy azok akik rendszeresen játszanak másképpen gondolkoznának."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!