Keane a Ferdinand-Young párosba mártja a kést

A klubbal triplázó korábbi középpályás, Roy Keane nagyon kritikus hangot ütött meg a Manchester United veterán középhátvédjével és angol válogatott középpályásával szemben egykori csapata Shakhtar Donetsk elleni gyõzelmét követõen.


A Vörös Ördögöket egykoron csapatkapitányként a pályára kivezetõ Roy Keane azzal vádolja egykori csapattársát, Rio Ferdinandot, hogy kedden este úgy játszott, mint egy kezdõ, teljesítménye okán pedig erõsen aggódhat menedzsere, David Moyes.

 

Egymást követõ két bajnoki vereséget követõen a Manchester United nagy nehezen legyûrte az ukrán bajnokot a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, köszönhetõen Phil Jones egyetlen góljának, és ezzel az A-csoport élén végeztek.

 

Messze nem volt meggyõzõ a csapat teljesítménye, és Keane szerint a veterán középhátvéd Rio Ferdinand és a teljesen formán kívül játszó Ashley Young olyan nagynevû játékosok, akik mind cserben hagyták menedzserüket, David Moyes-t.

 

"Nem láttam, hogy bármilyen reakciót is kiváltottak volna a játékosokból az elmúlt hetek csalódásai. Nem tûntek úgy, mintha egységesek lennének csapatként, csak egy csapat egyéniség futkározott fel-alá" - kezdte az egykori ír kedvenc a keddi mérkõzés szünetében az ITV-nek.

 

 

"Védelembe lehet venni a játékosokat, ha hibáznak, de arra nincs mentség, ha nem szerelnek, vagy ha nem fogják megfelelõen az emberüket."

 

"A Unitednek számos lehetõsége akadt az elsõ félidõben Ashley Youngon keresztül. A kaput biztosan el kellett volna találnia. Szerintem ez nagyszerûen összegzi a Man Unitednél eltöltött idejét: egyszerûen nem elég jó."

 

"David Moyes levette a nyomást a mérkõzés elõtt a játékosok válláról azzal, hogy azt mondta, minden az õ felelõssége, de mindenképpen beszélnünk kell a tapasztalt játékosokról."

 

"Rio Ferdinand döntéshozatali képessége, az esélyek, amiket megad az ellenfeleknek a kapura törésre, mind-mind borzasztóak. Olyan volt, mintha most debütált volna a csapatban."

 

"Ahogyan a mérkõzés elõtt is elmondtuk, hatalmas kérdõjel lebeg a játékosok és a menedzser feje felett is. Ez a jelenlegi helyzet a Manchester United számára nem elegendõ."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!