Carrick közel a visszatéréshez

David Moyes megerõsítette, hogy Michael Carrick egyre közelebb áll hozzá, hogy visszatérhessen az elsõ csapatba.


Carrick november vége óta esett ki az achilles sérülése miatt, viszont a pénteki sajtótájékoztatón a menedzser megerõsítette, hogy az angol válogatott már elkezdte a könnyített edzéseket.

 
"Michael Carrick egyre jobban van, és elkezdte a könnyebb gyakorlatokat" - mondta Moyes.
 
"Én arra számítok, hogy még legalább két hétre és plusz-mínusz egy-két napra lesz szüksége."
 
"Abban reménykedünk, hogy Karácsonyra már készen fog állni, de labdás feladatokat még nem végzett" - folytatta a skót szakember. "Szerintem egy ilyen sérüléssel nem lesz képes arra, hogy majd folyamatosan egymás után játssza a meccseket. Ez egy olyan dolog amivel óvatosnak kell lennünk."
 
 
A menedzser ezután arról beszélt, hogy mennyire csalódott amiért ilyen hosszú idõre elvesztették Carricket, és a középpályás nélkülözhetetlen szerepét is megemlítette, bár Moyes hisz benne, hogy a United kerete több mint elégséges arra, hogy megbírkózzanak a hiányával.
 
"Természetesen Michael nagy befolyással bír a középpálya közepén, ezért hatalmas veszteség volt amikor megsérült."
 
"Ennek ellenére viszont elég nagy a keretünk ahhoz, hogy megoldjuk ezt a problémát, mert az évek során itt mindenki játszott már hasonló mérkõzéseket" - fûzte hozzá Moyes. "Az egyik dolog amit mondtam azok közül amikor megérkeztem az volt, hogy mindenkinek fogok lehetõséget adni, hogy megmutassák, hogy mire képesek. A játékosoknak új menedzserük van és megmutathatják, hogy mit tudnak."
 
"Õk gyõztesek, akik hozzá vannak szokva a gyõzelemhez, ezért csak arról tudok beszélni amit látok. Eltökéltek, és azon dolgoznak, hogy még jobbak legyenek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!