Young örül találatának

Ashley Young nagyon örül annak, hogy a Stoke City elleni Ligakupa meccsen sikerült gólt szereznie, ezzel megszakítva 18 hónapos gólcsendjét.


A meccs emberének választott szélsõ lõtte az elsõ találatot a Britannia Stadiumban, alaig több, mint egy óra játék után fantasztikus lövéssel szerezte meg csapatának a vezetést, melyet késõbb David Moyes csapata megduplázott és bejutott a sorozat elõdöntõjébe.

"Amint ellõttem, úgy éreztem, ez bemegy" - mondta a találkozó után Young az MUTV-nek. "Az ünneplésemen látni lehetett, mit is jelentett nekem ez a találat. Elégedett voltam a góllal, de fontosabb a továbbjutás."

"Kissé összeszedetlen volt a mérkõzés, de azt gondolom, mindig úgy tûnt, képesek vagyunk gólt szerezni. A srácok remekül teljesítettek - nagyszerû szellemiségrõl és karakterrõl árulkodott az, amit tettünk és remélhetõleg a hétvégi meccsen is ez lesz."

 


A United bejutott a legjobb négy közé, ahol a Sunderland lesz az ellenfele. Az elsõ mérkõzésre a január 6-tal kezdõdõ héten kerül sor a Stadium of Lightban, míg az Old Traffordi visszavágót két héttel késõbb rendezik.

"Örülünk, hogy a második meccs otthon lesz" - magyarázta Young. "Tudjuk, hogy nem lesz könnyû, a kupameccsek mindig nehezek, de bízunk abban, hogy bejutunk a döntõbe."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!