Januzaj példaképei

Adnan Januzaj azokról a játékosokról beszél akik befolyásolták a futball filozófiáját.


Gyerekként mindig a nagy, és híres játékosokat figyeltem. Különösen szerettem Zinedine Zidane, Juan Roman Riquelme és Kaka játékát nézni. Nehéz egyetlen játékost megneveznem, de ezt a három játékost külön figyeltem, mert szerettem ahogy játszottak. Még túl fiatal voltam, amikor Zidane segített megnyerni Franciaországnak a világbajnokságot 1998-ban, késõbb viszont jó pár mérkõzését megnéztem. 

 
Amikor fiatalabb voltam, imádtam a focit és élveztem, amikor meccseket nézhettem. Ha például Ronaldinho játszott, akkor mindenki látni akarta, hogy mit fog csinálni, mert tudtuk, hogy bármire képes a labdával. Nem csak a ballábas játékosokat, hanem a jobblábasokat is figyeltem - mint például Cristiano Ronaldót és David Beckhamet. A Unitednél hatalmas játékosok vesznek körül, akiktõl minden nap tanulok valamit.
 
 
Zidane, Riquelme és Kaka is mind tipikus tízes számú játékosok, és az ilyeneket csodálom a legjobban. Korábban én is játszottam ezen a poszton az idei szezonban a Norwich City ellen a Ligakupában, és igazán élveztem, de a szélen is tudok játszani és ehhez hozzá is vagyok szokva. Külöbözõ posztokon is tudok játszani - a tartalék csapatban csatárként szerepeltem és szerintem jó munkát végeztem. Mindig az az elsõ dolog, hogy keményen dolgozz a csapatért, és én minden tõlem telhetõt megtettem.
 
Ami szintén fontos, hogy keményen dolgoztam azért, hogy megkapjam a lehetõséget. A menedzser adott egy lehetõséget, hogy bizonyítsak, én pedig megpróbáltam ebbõl a legtöbbet kihozni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!