Smalling: Létfontosságú gyõzelem

Chris Smalling fellélegzett, miután a Manchester United tegnap két gólos hátrányból felállva mind a három pontot elhozta a KC Stadiumból a Hull City ellen.


A házigazdák már korán két gólos elõnyre tettek szert, mielõtt Smalling toronymagas fejesével elkezdtek kapaszkodni a Vörös Ördögök, majd Wayne Rooney parádés bombája, illetve az egykori United nevelés James Chester öngólja megfordította a mérkõzést és végül gyõzelmet ért a manchesteriek számára.

 

A United középhátvédje boldog volt, hogy feliratkozhatott a gólszerzõk közé, és hiszi, hogy ez a gyõzelem nagy lökést adhat csapat számára a bajnoki címért folyó versenyfutásban.

 

"Nagyszerû érzés számomra, hogy gólt tudtam szerezni, és szerintem ez nagy lendületet adott nekünk" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Wayne Rooney nagyszerû labdákat szokott becsavarni az ilyen rögzített helyzetekbõl, majd õ is letette a névjegyét a második góllal."

 

"Szerintem ez a most megszerzett három pont még nagyon sokat érhet a végelszámolásnál, emellett pedig ezzel tartani tudtuk a formánkat is, amely nagyon fontos, ha az ember két nap múlva újra pályára kell, hogy lépjen. Mindig könnyebb gyõzelemmel a hátad mögött hozzáállni a következõ mérkõzéshez."

 

"Hittel álltunk hozzá ehhez a mérkõzéshez, és ezután a gyõzelem után is így fogunk tenni a következõkben. Szerintem ebben a szezonban megvoltak a hullámvölgyeink, ezért biztosra kell mennünk, hogy ezután már nem lesz több ilyen idõszak, és folytatjuk a gyõzelmi szériánkat."

 

 

A mérkõzést illetõen Smalling kritikus volt azzal kapcsolatban, ahogyan kezdték a találkozót, de dicsérõ szavakkal illette azt a küzdõszellemet, amelyet csapattársaiban felfedezni vélt.

 

"Borzasztó kezdés volt" - tette hozzá.

 

"Az utóbbi néhány mérkõzésen igazán jól teljesítettünk, és nem igazán kaptunk sok gólt, úgyhogy ez csalódást keltõ. Tudtuk, hogy két erõs felépítésû csatárral fognak majd játszani, de nem igazán szerveztük meg jól a védekezésünket és túl sok helyet hagytunk számukra."

 

"Az öltözõben rendbe tettünk aztán a félidõben a dolgokat, és szerencsénkre sikerült fordítanunk, mert különben akár egy sok szempontból gyilkos eredmény is születhetett volna a mi szempontunkból. A Hull balszerencsés volt, hogy James Chester öngólt vétett."

 

"A Hul úgy érezheti, hogy rengeteg helyzetük volt, különösen az utolsó tíz percben. Ez egy igazán õrült Boxing Day meccs volt, és én soha nem figyeltem az órára, hogy még mennyi van vissza. Abban azonban biztosra kell mennünk, hogy több ehhez hasonló mérkõzésünk nem lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!