Rooney készen áll a Norwichra

Wayne Rooney hiszi, hogy a Norwich City más fajta veszélyt fog jelenteni, mint a Hull City, de kijelentette, hogy a Manchester Unitednél minden csapattársa készen áll a kelet-angliai csapat által jelentette kihívásokra.


A Vörös Ördögök két gólos hátrányból felállval drámai módon 3-2-es gyõzelemmel távozhattak a KC Stadiumból a Boxing Day-en. Sokáig nem pihenhetnek a kimerítõ csatát követõen, ugyanis az ünnepi idõszakban már holnap újra pályára kell lépniük, amikor a Carrow Road-ra látogatnak, Wayne Rooney pedig újabb három pont megszerzésében reménykedik szombaton.

 

"Más rendszerben játszott itt (KC Stadium) a Hull, de sikerült kihúznunk a mérkõzést, és nyernünk" - kezdte Wayne a MUTV-nek.

 

"A szombati meccs más lesz, mint amivel szembe találtunk magunkat ma, és a Norwich is más fajta ellenfél lesz."

 

"Mindig jó hangulat uralkodik a Carrow Road-on, és biztos vagyok, hogy a hazaiak úgy fognak pályára lépni, hogy minden tõlük telhetõt megtesznek majd a gyõzelem megszerzéséért. Azonban mi ezúttal is megmutattuk, hogy milyen képességekkel rendelkezünk, és remélhetõleg ezzel a következõ fordulóban is sikerrel járhatunk."

 

 

Általában 48 órával egy adott mérkõzésen után Rooney a United következõ mérkõzésére szokott rápihenni. Mindazonáltal az évnek ebben a szakában a medencében való regenerálódás helyett is a pályán vannak a játékosok, és bár ez az állapot távol áll az ideálistól, az angol csatár már nagyon izgatottan várja csapata következõ erõpróbáját.

 

"Két nappal egy mérkõzés után normális esetben a medencében, vagy az edzõteremben vagyunk, és regenerálódunk az elõzõ mérkõzést követõen" - tette hozzá.

 

"Természetesen ilyenkor ez egy kicsit másként van. Továbbra is azt gondolom, hogy Angliában is szükség lenne téli szünetre, mert szerintem ez mindenkinek a javára válna, de egyelõre a jelenlegi állapotot kell elfogadnunk, profik vagyunk, és már várjuk a következõ mérkõzést - amely ismét nagynak ígérkezik."

 

Amikor arról kérdezték, hogy egy esetleges téli szünet elvenné a szurkolóktól az olyan mérkõzéseket, mint amilyen a tegnapi volt, Rooney így felelt:

"Talán, de az újratöltõdés, és az, hogy a csapatok kicsit összeszedhetnék magukat, segíteni. Szerintem ez hasznára válhatna a válogatottnak is. Remélhetõleg elõbb-utóbb bevezetik. Szerintem már csak idõ kérdése."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!