Kagawa válaszol a szurkolók kérdéseire

Shinji Kagawa nemrég a Manchester United hivatalos angol és japán nyelvû Twitter oldalán feltett szurkolói kérdésekre válaszolt...


Milyen zenéket hallgatsz a mérkõzésekre készülõdve? @macho0711

Japán popzenét hallgatok, hogy pihent és nyugodt maradjak. A hangulatomtól függõen választom ki, hogy lassú, vagy tempósabb számokat hallgatok. A kedvenc együttesem az Exile. Bár Japánban nagyon híresnek számítanak, a világ más tájain nem igazán ismertek, de én szeretem õket és segítenek, hogy jó hangulatom legyen. A zene fontos számomra.

 

Jobb játékossá váltál, mióta a Unitedhez igazoltál? @tomorroworld

Igen, itt nem történhet más veled, mint hogy fejlõdsz. Rengeteg tapasztalt játékos van ebben a csapatban; rengeteg mindenre megtanítottak és mindennap újabb és újabb dolgokat lesek el tõlük. Nem sok japán, vagy ázsiai játékos kerülhetett olyan helyzetbe, hogy ilyen hatalmas klubnál játszhatott, úgyhogy azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, hogy itt lehetek. Boldoggá és büszkévé tesz.

 

Ki a legjobb barátod a csapatnál? @pradipmufc

Alex Büttner elég közel lakik hozzám és egy idõben is kerültünk a klubhoz; azóta nagyon közel állunk egymáshoz. Alex együtt játszott japán játékosokkal az elõzõ klubjánál (Vitesse Arnhem), úgyhogy elég jól érti, és beszéli is a nyelvet. Ez lehetõvé teszi, hogy még felszabadultabban érezhessem magamat mellette.

 

 

Mi lennél, ha nem futballista? @DarylG7

Egy másik sportágban játszanék szerintem. Kiskoromtól fogva számos sportágban kipróbáltam magamat, és mindig élveztem õket, tehát valószínûleg a sport valamely más területén lennék profi játékos, de azt nem tudom eldönteni, hogy melyikben.

 

Ki volt gyerekként a kedvenc játékosod, és miért? @EP2511

Gyerekként a J-League (japán bajnokság - a szerk.) nagy rajongója voltam, de egy kimondott játékost se tekintettem idolomnak. Abban az idõben nem volt még európai futball a tv-ben, úgyhogy még nem annyira ismertem az egész futballvilágot. De amikor már tudatosan arra készültem, hogy külföldön játszak, elkezdtem egyre több meccset és bajnokságot követni. Amikor a Dortmundnál játszottam, Andres Iniesta volt a kedvenc játékosom. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!