Moyes méltatja Welbecket

David Moyes üdvözölte a Manchester United gyõzelemét és dicsérte Danny Welbecket, miután a Vörös Ördögök kemény küzdelemben 1-0-ra gyõztek a Carrow Roadon.


A gól nélküli félidõ után Moyes ismét bizalmat szavazott a fiatal angol válogatott csatárnak, aki az 57. percben a Kanárik kapusát lefektetve megszerezte a United gyõztes gólját.

 

A Vörös Ördögök menedzsere az MUTV-nek adott interjút az újabb idegenbeli gyõzelemtõl elragadtatva: "Ez egy újabb zseniális, három pontot jelentõ gyõzelem. Három nap alatt két idegenbeli meccset nyertünk. Mindkét ellenfelünkkel keményen meg kellett harcolnunk, de sikerült elhoznunk a 6 pontot. Bõ keretünk van és remek csapat vagyunk. Meg kell õrizni az idegenbeli jó formánkat, nagy szükségünk lesz még rá."
 
"Bár nem játszottunk túl jól az elsõ félidõben, de ez egy nagyon fontos gyõzelem a számunkra. Az elsõ 10 percben uraltuk a meccset, aztán kiestünk a ritmusból, de jött Danny, és újra megtaláltuk az utat. Õ adott valami pluszt a játékhoz, és visszanyertük a lendületünket." 
 
 
A United menedzsere minden lehetõséget megadott a Carringtonban nevelkedett csatár számára. Arra, hogy Welbeck beállítása jó döntésnek bizonyult, Moyes szerényen csak annyit mondott: "Minden érdem Dannyé."
 
"Nem igazán tetszett, amit az elsõ félidõben mûveltek a srácok, sokszor hagytuk helyzetbe kerülni az ellenfelet, nem tapadtunk a labdára, kiengedtük az irányítást a kezünkbõl."
 
"Ami feltûnt, hogy milyen jól játszott a Norwich. Azután, hogy két napja még kikaptak ugyanitt a Fulhamtõl, most remek teljesítményt nyújtottak. Most szembesülhettem azzal, hogy a Manchester United ellen a kisebb csapatok is felszívják magukat. Ezért nem szabad könnyelmûen vennünk egyetlen találkozót sem. A mai mérkõzés is egy nagyon kemény harcot követelt tõlünk." 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!