Welbeck: Lendületben vagyunk

Danny Welbeck hiszi, hogy a Manchester United lendületbe került a bajnoki címért folyó versenyfutásban, és kijelentette, csapattársaival eltökéltek, hogy a jövõben építsenek a mai, Norwich City felett aratott létfontosságú 1-0-s gyõzelemre.


A manchesteri születésû csatár a kispadról beállva gyõztes gólt szerzett a Carrow Roadon, amellyel a Boxing Day-en a Hull City felett aratott sikert követõen újabb fontos gyõzelmet ünnepelhettek a Vörös Ördögök, remek formában várva az új évet.

 

A lefújást követõen, a MUTV-nek nyilatkozva, Welbeck azon nyomban a fontos eredmény elérését dicsõítette.

 

"Szerintem ez egy nagyon fontos gyõzelem volt számunkra. Mind mentálisan, mind pedig fizikálisan nagyon nehéz dolog három nap leforgása alatt két mérkõzést játszani, úgyhogy nagyon elégedettek vagyok a karácsonyi idõszakban megszerzett hat pontunkkal" - kezdte az angol támadó a klub hivatalos tv-csatornájának.

 

"Lendületbe kerültünk, de a legfontosabb dolog most az, hogy a következõ mérkõzésre koncentráljunk, mert nem szabad elszállnunk magunktól. Két gyõzelem van mögöttünk, és szeretnénk ha a következõ mérkõzéseken is gyõzni tudnánk."

 

"Azt hiszem, hogy a szezon során elõfordul olyan helyzet, amikor az ember nem játszik szép mérkõzést, de szüksége van rá, hogy eredményt érjen el. Nagyon jó jel számunkra, hogy anélkül, hogy jó teljesítményt nyújtottunk volna, sikerült gyõznünk."

 

 

Helyzetkihasználását illetõen Welbeck elárulta, pontosan tudta, hogy csak egy végkifejlete lehet annak, amikor a kapuval szemben megindult.

 

"Ide-oda pattogott a labda, és szerencsésen hozzám került. Tudtam, hogy ha egyszer egy-az-egyben kerülök a kapussal, akkor gólt fogok szerezni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!