Evra elégedett az ünnepi formával

Patrice Evra hiszi, hogy a Manchester Unitednél újra a sikerre szomjaznak, miután három napon belül második gyõzelmüket aratták tegnap, a Norwich City ellen.


A Carrow Road-on való lassú kezdést követõen a Vörös Ördögök a második félidõben megtörték a jeget, és Danny Welbeck révén bevették a hazaiak kapuját, amely egyben David Moyes legénységének sorozatban negyedik gyõzelmét is eredményezte a bajnokságban.

 

Evra örömmel nyugtázta, hogy a Manchester United jó formája folytatódott Kelet-Angliában is, de elmondása szerint csapatának nem szabad túlzottan elbízia magát az utóbbi hetek eredményei okán.

 

"Ez egy hatalmas gyõzelem. A Norwich nagyon jól játszott, és szerezhettek is volna néhány gólt az elsõ félidõben, de szerintem a társaim rengeteg dicséretet érdemelnek. Soha nem könnyû két mérkõzést játszani egymás után ilyen körülmények között, de a legfontosabb dolog a három pont megszerzése volt számunkra" - kezdte a francia bekk a MUTV-nek.

 

"Most csak a jelenre koncentrálok. A csapat most jobban játszik, megvan bennünk a gyõztes mentalitás, a United szellemiség, amely hiányzott a szezon kezdetén. Úgy látom, hogy visszajött az étvágyunk, úgyhogy magabiztos vagyok, de a bajnoki címrõl nem akarok beszélni. Csak a következõ mérkõzésrõl, a Tottenham elleni hazai találkozóról. Biztosítanunk kell azt, hogy gyõzni tudjunk ellenük, és a lendületünk tovább folytatódjon."

 

 

A védelem baloldalának felelõse emellett csupa dicsérõ szavakkal illette csapattársát, Danny Welbecket a mérkõzés után, kiemelve, hogy gyõztesgólja létfontosságú volt Wayne Rooney és Robin van Persie hiányában.

 

"Õ jelentette a különbséget" - tette hozzá a 32 éves válogatott játékos.

 

"Nagyon örülök neki, mert õ nagyon keményen dolgozik, és elkezdett egyre több gólt szerezni. Remélem ez majd tovább folytatódik."

 

"A keretünk erõs, de nem minden csak egy emberrõl szól. Amikor a Stoke ellen játszottunk, akkor is Wayne és Robin nélkül álltunk fel, és amikor visszatérnek, csak még erõsebbek leszünk, aminek nagyon örülök. Velük együtt mi vagyunk a Premier League legerõsebb csapata, úgyhogy továbbra is nyernünk kell a mérkõzéseket - velük, vagy nélkülük."

 

A United úgy kezdi a 2014-es évet, hogy a sûrû ünnepi idõszak folytatásaként új év napján az Old Traffordon fogadják a Tottenham Hotspur együttesét.

 

Amikor a hektikus idõszakról kérdezték, Evra így viccelõdött:

"Majd pihenek, ha visszavonultam, rengeteg idõm lesz majd rá. Szerintem rengeteg ember kívánja azt, hogy bár csak az én helyzetemben lehetne; szerencsés és kiváltságos vagyok, hogy a Manchester Unitedben játszhatok. Nagyon boldoggá tesz, hogy minden mérkõzésen pályára léphetek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!