Moyes: A védelem a kulcsa a remek formának

David Moyes úgy érzi, a védelem összetartása erõsítette a United kiváló formáját a karácsonyi idõszakban.


A Vörös Ördögök már sorozatban hat gyõztes mérkõzésen vannak túl minden versenyt figyelembe véve, mely során a Premier League bajnoka négyszer még csak gólt sem kapott, összesen is csak háromszor rezegtették meg a hálóját az ellenfelek.

 

Moyes - aki maga is középsõ védõ volt - örül ezeknek a statisztikáknak és a Norwich elleni 1-0-s siker után az MUTV-nek nyilatkozva gyorsan dicsérte is játékosait ezért.

 

"Kellett az, hogy ne kapjunk gólt és úgy véltem, jól védekeztünk. A Hull elleni mérkõzésig igen jól védekeztünk, csak egy gólt kaptunk bajnokikon, akkor a West Ham talált be. Majd elmentünk a Hullhoz és bõ tíz perc alatt kaptunk kettõt."

 

"De ha megnézzük a legutóbbi hónapban mutatott teljesítményeinket, azok valójában meglehetõsen szilárd védekezésen alapultak és jó volt látni, hogy a védõink ismét megtették azt. Az elsõ félidõben ragyogóan védekeztek és volt néhány kiváló blokkjuk, mikor úgy tûnt, hogy gondban vagyunk, úgyhogy igazán jól tették a dolgukat."

 

 

Moyes ismét megemlítette, javuló csapata még mindig képes arra, hogy megnyerje ebben a szezonban a bajnokságot: "Továbbra is menni kell és el kell hinni, hogy elkapjuk az elõttünk lévõket, el kell hinni, hogy megnyerjük a mérkõzéseket."

 

"Úgy tûnik, sokkal célratörõbbek vagyunk, sokkal több helyzeteink vannak. A játékosok jobban harapnak és általánosságban sokkal jobban teljesítenek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!