A szurkolók kérdéseire válaszolt Valencia

A Manchester United hivatalos twitter oldalán a közelmúltban a szurkolók feltehették kérdéseiket a Vörös Ördögök szárnyaló szélsõjének, Antonio Valenciának.


Mi az, amit leginkább szeretsz a mindennapi edzésben? @hetget7

A 'cicázást', amikor két játékos próbálkozik megszerezni a labdát a többiektõl egy kör közepén. Imádom ezt. [Ki a legjobb ebben?] Én, ezért is említettem ezt, mert én vagyok a legjobb ebben.

 

Milyen gyakran gyakorlod az íveléseket? @noppatjak

Minden nap. Ez egy olyan dolog, amin sokat dolgozom, legtöbbször kint maradok az edzés után Daviddel [de Gea] és néhány csapattárssal. Nagyon élvezem ezeket.

 

Ki a legjobb játékos, akivel valaha együtt dolgoztál? @dat_freshprince

Mindenki a Unitednél! A válogatottnál is tudnék mondani többet is, de kettõt említek meg. Segundo Alejandro Castillo, az Everton korábbi középpályása, valamint jóbarátom, Christian Benitez, aki sajnos már nem lehet közöttünk.

 

 

Ki nyerne meg egy sprintet? Te vagy Usain Bolt? @IrvanAzmatyan_

[Nevet.] Nem hiszem, hogy a világon bárki is képes lenne megverni õt.

 

Mi a legemlékezetesebb pillanatod, mint United játékos? @tjrzammit

Azt kell mondjam, mindkét alkalom, amikor megnyertük a bajnokságot [2011-ben és 2013-ban]. Ez az egyik legjobb érzés, amit megtapasztaltam. Fantasztikusan éreztem magam, mikor a nyakamban lógott a medál a két gyõzelem után. Remélem, hogy az itteni pályafutásom alatt még többször megtapasztalhatom ezt.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!