Moyes kitûzte a célt Welbecknek

A United csatárának, Danny Welbecknek azt a célt tûzte ki David Moyes, hogy szerezzen 20 gólt a szezonban.


Az angol válogatott csereként állt be a Norwich ellen és meg is szerezte a negyedik gólját, amit öt meccsen ért el, ezzel pedig hozzásegítette a Unitedet, hogy zsinórban a negyedik Premier League gyõzelmét tudja elkönyvelni, amivel ráadásul ismét karnyújtásnyira került az elsõ négy csapat.

 
Moyes nem lát rá okot, hogy Welbeck - aki az angol válogatottban szerzett három gólján kívûl már hét találatnál jár a Unitedben - miért ne tudná a továbbiakban is letenni a névjegyét.
 
"Megmondtuk neki, hogy javítani próbálunk a befejezésein. Szerintem továbbra is eredményes lehet és még jobb szinten tud majd teljesíteni" - mondta Moyes.
 
"Szerintem Danny jól reagált, és azt mondja, hogy 'igen, elég jó, hogy gólokat szerzek és elismernek ezért'.
 
"Tavaly egy gólt szerzett, most pedig már hétnél jár. Még jobb is lehetne, de egyértelmûen jó irányba halad a dolog."
 
"Most, hogy a szezon második fele még hátra van, mindenképpen meg kell próbálnia 20 gólt szerezni. Szükségunk van rá, hogy ezt megtudja csinálni, mert ha nem számíthatunk Wayne-re vagy Robinra, akkor kellenek olyan emberek akik tudnak teljesíteni."
 
 
"Az elmúlt pár meccsen Õ pontosan ezt tette."
 
Javier Hernandez volt a kezdõ csatár szombaton, és Moyes úgy gondolja, hogy a csapatának rengeteg opcióval kell rendelkeznie.
 
"Nem gondolom, hogy a Manchester Unitednél csupán két olyan játékosod van akik eltudják végezni az adott feladatot. Ennél többel kell rendelkeznünk, mert például az elmúlt mérkõzésekkel nem tudtunk volna mit kezdeni a sérültek miatt" - fûzte hozzá a menedzser.
 
"Inkább csapatban gondolkodom mint egyénekben. Ennek a csapatnak pedig Chicharito is a része, aki remek gólszerzõ."
 
Annak ellenére, hogy a United jó szériában van - aminek eredményeképpen bekerültek a Ligakupa elõdöntõjébe és a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe is - Moyes eltökélt, hogy továbbra is keményen dolgozzanak.
 
"Ez az én stílusom" - mondta Moyes. "Megpróbálunk minél elõrébb jutni, mert egyelõre nem nagyon van mivel büszkélkednünk."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!