Young: Bajnoki szellemiségben kezdünk játszani

Ashley Young hiszi, hogy a Manchester United megmutatta, az új évben készen állnak, hogy a Premier League bajnoki címéért harcoljanak.


A Vörös Ördögök címvédési álmai úgy tûnt, szinte szertefoszlottak, amikor egymás után két hazai vereséget is elszenvedtek a bajnokságban az Evertontól, illetve a Newcastletõl, de David Moyes fiai az elmúlt hetekben gyõzelmi sorozatba kezdtek.

 

Ennek legutóbbi állomásaként szombaton kemény, és küzdelmes mérkõzésen a Norwich City felett diadalmaskodtak idegenben 1-0-ra, amellyel már lõtávolba kerültek az élbolyhoz képest, Young pedig úgy érzi, hogy csapattársaival olyan képességekrõl tettek tanúbizonyságot, amely elengedhetetlenül fontos egy bajnokcsapat számára.

 

"Csak még inkább a csapatunk karakterét, és a csapatszellemet mutatja, hogy képesek voltunk talpra állni a vereségek, és a kiábrándító teljesítményeket követõen" - kezdte az angol középpályás.

 

"Megmutattuk, hogy milyen rugalmassága és mélysége van a keretünknek, és nem szabad megfeledkezni a csapatszellemrõl sem - a pályán kívül is nagyon egységesek vagyunk, és ha ezt a pályán is kamatoztatni tudja egy csapat, akkor mérkõzéseket nyerhetsz, ahogyan azt a legutóbbi mérkõzéseinken be is bizonyítottuk."

 

"Továbbra is fontos szerintem a lendületünkrõl beszélni, mert erre építhetünk. Amíg úgy tudunk játszani, mint az utóbbi idõben, addig ez meghozhatja nekünk a várt sikert."

 

"Ha a klub körül bárkit megkérdezünk, soha senki nem mondta volna azt, hogy kiszálltunk a bajnoki címért folyó versenyfutásból."

 

"Nekünk csak folytatunk kell a gyõzelmi sorozatunkat. Egyre nagyobb lendületbe kerülünk, és azt a játékunkat, ami idáig vezetett, továbbra is fenn kell tartanunk, mert csak így kapaszkodhatunk vissza oda a tabellán, ahol igazán szeretnénk állni."

 

 

Egyetért Young szavaival a menedzser, David Moyes is, aki arra ösztönzi csapatát, hogy tovább javuljon az elõttük álló hetekben.

 

"Tovább kell mennünk elõre és hinnünk kell abban, hogy utolérhetjük azokat, akik elõttünk állnak. Hinnünk kell, hogy ha kimegyünk a pályára, nyerni fogunk" - tette hozzá.

 

"Úgy tûnik, hogy sokkal több gólt szerzünk, az is feltûnt, hogy több helyzetet is dolgozunk ki. A játékosok újra kezdik elkapni a ritmust, szerintem ez pedig alapvetõen jobb teljesítményt eredményez számunkra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!