Rooney-ra várva

David Moyes megvárja újév napját és csak akkor dönti el, Wayne Rooney alkalmas-e arra, hogy pályára lépjen a Tottenham elleni, esti mérkõzésen.


 Rooney nem utazott el a Norwich City elleni, legutóbbi bajnokira, mert ágyéksérülése kissé kiújult, ezért a holnapi, 18:30-kor kezdõdõ meccs elõtt értékelik helyzetét, alkalmas-e a játékra. Csatártársa, Robin van Persie játékára alig van esély a londoniak ellen, hiszen december 10-én összeszedett combsérülése még mindig nem gyógyult fel teljesen.

 

"Várnunk kell és meglátjuk" - mondta Moyes Rooney-ról a mai sajtótájékoztatóján. "Nem edzett ma, holnap értékeljük helyzetét és meglátjuk, hogy van."

 

"Van Persie még nem épült fel teljesen, de remélhetõleg már nincs messze ettõl."

 

 

A Vörös Ördögök 2014-es elsõ ellenfele új menedzserrel, Tim Sherwooddal készül, aki andre Villas-Boast váltotta. A portugál vezzérletével a Spurs 2-2-es döntetlent játszott a Uniteddel december elején, de két héttel késõbb 5-0-ra kikapott a Liverpooltól, ami a korábbi Chelsea-menedzser elbocsátását eredményezte. Moyes azonban óvatos ellenfelével kapcsolatban, bárki is a menedzsere.

 

"A Tottenham mindig nehéz ellenfélnek számított, nem számított, ki volt a menedzser éppen. Igen jó keretük van, jól költekeztek és mindig megpróbálják leigazolni azokat, akikre a menedzsernek szüksége van. A Tottenham ott volt a Bajnokok Ligájában, vagy harcban volt érte, mindig jó és erõs csapatuk volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!