Moyes a gyõzelmi sorozatokról

David Moyes szerint senki nem fog elszállni attól, hogy manchesteri pályafutása eddigi legjobb szériáját futja csapata.


 A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi hat meccsüket megnyerték, az ezt megelõzõ idõszak legjobb teljesítménye négy mérkõzésig tartó gyõzelmi sorozattal október vége és november eleje között volt.

 

"Nem hiszem, hogy bárki is fel-le ugrálna azért, mert hat mérkõzést nyertünk zsinórban" - nyilatkozta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján azt követõen, hogy egy újságíró emlékeztette erre a sorozatra.

 

"Úgy vélem, ez az elvárható itt, de jó, hogy emlékeztetett erre."

 

Moyes úgy érzi, egyre inkább megismeri megörökölt csapatát és ez is egy tényezõje volt annak, hogy a United javuló teljesítményt nyújt a pályán. Az Everton korábbi menedzsere immár hat hónapja dolgozik együtt a Sir Alex által összerakott csapattal és csak a jelenleg sérült Marouane Fellaini az, aki új érkezõnek mondható.

 

"Úgy gondolom, határozottan jobb elképzeléseim vannak a játékosokról, mint az elsõ hónapban volt" - folytatta a menedzser. "Ez az idõvel, tapasztalattal megjön és azáltal, hogy jobban megismered õket. Idõvel egyre jobban megismerem õket és persze közelebb kerülünk egymáshoz ezáltal."

 

 

Mivel az átigazolási ablak a héten kinyit, Moyes-t arról is kérdezték, lesz-e új játékos, aki követi Marouane Fellainit az Old Traffordra. "Nos, mi mindig keressük annak lehetõségét, hogy játékosokat igazoljunk, ha tudunk. Már mondtam korábban, nem vagyok biztos abban, hogy a januári hónap üzlet szempontjából ragyogó lenne, de mint mások, mi is keressük a játékosokat."

 

A menedzser természetesen a United bajnoki tabellán elfoglalt helyezésén is javítana, mely jelenleg a hatodik helyet jelenti, nyolc ponttal lemaradva az éllovastól. "Ha a Premier League-t értékeled, lehetne jobb is, de ha megnézzük a kupameccseket és mindent, úgy vélem, rendben tettük a dolgunkat. Szeretnénk, ha jobb lenne a bajnoki ehelyezésünk, megpróbáljuk elérni ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!