Evans: Kötelességünk van

Jonny Evans szerint a játékosok tudják, az a kötelességük, hogy mindannyian eredményeket szállítsanak a pályán, hiszen 2014-ben ismét trófeák megszerzése a cél.


 David Moyes srácai a Tottenham Hotspur ellen kezdik meg a 2014-es évet egy remek, hat mérkõzés óta tartó gyõzelmi sorozat után. Evans szerint a játékosok tudják, milyen felelõsséggel jár az, hogy a világ legjobb klubjában játszik valaki és eltökéltek, hogy legyen miért ünnepelni innentõl a szezon végéig.

 

"Mikor egymás után kikapsz pár meccsen, az nagy felelõsséget rak rád. Nem csak a menedzserért, önmagadért és az edzõkért játszol...valami sokkal nagyobb dologért játszol" - nyilatkozta a védõ a United Review-nek."

 

 

"A játékosoknak fel kell ismerniük, hogy a Manchester United nem csak egy labdarúgó klub, ez sokkal nagyobb. Az emberek a Manchester United alapján élik az életüket. A világ minden részén vannak szurkolóink, úgyhogy rengeteg embert képviselünk. Ez hatalmas felelõsség, de ez szerves része az ittlétnek."

 

"Sikerek elérése a fõ célunk 2014-ben is. Ennek a klubnak mindig erre kell törekednie és nincs ok, amiért nem érhetnénk el idén is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!