Az Ajax Suarez januári távozásától tart

Az Ajax csapatánál aggódnak, hogy Luis Suarez a januári átigazolási idõszakban távozni fog a klubtól, miután Martin Jol menedzser tegnap váratlanul lemondott posztjáról.


Suarez és Jol nagyon közeli kapcsolatban álltak egymással, az uruguayi támadó azért döntött úgy, hogy még legalább 1 évet az Ajax csapatánál tölt, mert szeretett volna Martin Jol kezei alatt dolgozni. A holland klub vezetõi ezért attól tartanak, hogy a menedzser távozása után Suarez is menni akar a télen.

 


 

A 23 éves támadót több európai élcsapat, köztük a Manchester United is figyeli, mivel a játékos hosszú ideje kiemelkedõ teljesítményt nyújt a holland pontvadászatban, valamint a nyári Világbajnokságon is kiválóan szerepelt, ahol 3 gólt szerezett.
 

A talkSport munkatársai kiderítették, hogy az Arsenal csatára, Nicolas Bendtner áll az Ajax listájának élén arra az esetre, ha Suarezt pótolni kellene.
 

Egyes hírek szerint a Manchester United mellett Harry Redknapp, a Tottenham mestere is szemet vetett a holland klub 25 millió fontot érõ csillagára, aki elképesztõ statisztikákkal rendelkezik: a tavalyi szezon során 33 bajnoki mérkõzésen 35 gólt szerzett.
 

talkSPORT


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!