Moyes bizakodó a sérülteket illetõen

David Moyes várja, hogy a sérülteket viszontlássa a csapatban, de egyelõre még bizonytalan, kik térhetnek vissza a létfontosságú Ligakupa elõdöntõre.


 Wayne Rooney ágyék sérülése miatt hagyta ki a Swansea City elleni FA-kupa meccset, míg Robin van Persie sérült combja nem gyógyult fel azóta, hogy december 10-én, a Shakhtar Donetsk elleni meccsen megsérült. A sokoldalú Phil Jones-nak karácsonykor sérült meg a térde és körülbelük kéthetes kihagyást jósoltak neki, míg Rafael ágyék sérülésbõl való visszatérése nem várat sokat magára. Nani combizma azonban a közeljövõben még mindig nem gyógyul fel.

 

Marouane Fellaini sem bevethetõ, akinek a csuklóját mûtötték meg, valamint Ashley Young is a maródiak listáján kötött ki, miután a Hugo Lloris elleni ütközés követõ esésben megsérült a válla.

 

A Sunderland elleni Ligakupa elõdöntõ elsõ meccse alig 48 órával a Swansea elleni meccset követõen lesz, melyet a Fény stadionjában játszanak le és Moyes szeretné, ha a lehetõ legtöbb opcióra számíthatna a keret összeállításakor, de csak abban az esetben, ha a jelenleg sérült játékosok teljesen felépülnek.

 

"Nagyszerû lesz, ha visszakapjuk õket [a sérült játékosokat]" - mondta a BT Sportnak. "Minél hamarabb kapjuk õket vissza, annál jobb. Amint készen állnak, visszakapjuk õket, de jelenleg még nem alkalmasak erre."

 

 

"Minden klubnál nehéz, ha elveszítesz egy meccset, de a Manchester Unitednél ez méginkább az, de ez a munkám és ez ezzel jár. Kedden jön egy meccsünk, amire fel fogjuk készíteni a játékosokat."

 

A menedzser elismerte, a sérült játékosok mellett a keddi elõdöntõ is hatással volt a mai csapatösszeállításra.

 

"Negyvennyolc órán belül két meccset játszunk, ami azt jelenti, mindkettõre figyelnünk kellett. A két mérkõzésbõl álló elõdöntõ elsõ meccse nehéz lesz és nem lehet megítélni, hogyan alakul majd. Odamegyünk és megpróbáljuk elérni a döntõt. Mindig fontos, hogy minden meccset nyerjünk és amilyen döntõbe csak tudok, bejussak, korábban is ezt próbáltam mindig és most is ezt teszem."

 

Moyes hálás a szurkolók vasárnapi támogatásáért annak ellenére is, hogy nyilvánvalóan csalódást keltõ a korai kupabúcsú.

 

"A szurkolók nagyszerûek voltak, gyõzelmet kell látniuk. Nagyon csalódott vagyok, amiért különösen itt, az Old Traffordon nem voltak elég jó eredményeink, de köszönöm a támogatást és folyamatosan azon leszünk, hogy nyerjünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!