U19: Bronzérem a német tornán

Harmadik helyen végzett a Manchester United a Mercedes-Benz Junior Cup-on, köszönhetõen James Weir késõi Grasshoppers ellen szerzett góljának.


A nap nyitómérkõzése az 5+1-es formátumú tornán bõvelkedett a furcsaságokban, ugyanis a Vörös Ördögök 1-0-ra kikaptak svájci ellenfelüktõl, ám ezzel az eredménnyel mindkét csapat továbbjutott a legjobb négy közé, így a mérkõzés második félideje inkább csak az idõhúzásról szólt.

 

Még inkább góliszonyos volt az elõdöntõ, ahol a rendes játékidõben gólnélküli döntetlen született a Schalke 04 ellen. Angol oldalról Sam Byrne és James Wilson helyzeteit jegyezhettük fel, míg a másik oldalon Joel Castro Pereira mutatott be pár szép védést.

 

A büntetõrúgás aztán a németek javára dõlt el, ugyanis manchesteri részrõl csak Liam Grimshaw értékesítette büntetõjét, Joe Rothwell, Weir és Andreas Pereira mind hibáztak a végül 3-1-es német sikerrel záruló párbajban.

 

 

A vereség értelmében ismételten a Grasshoppersszel találták magukat szembe a Manchester United fiataljai a bronzmérkõzésen, Josh Harrop, illetve Andreas Pereira góljaival pedig már korán megnyugtató elõnyhöz jutott Nicky Butt legénysége. Bár a zürichi együttes ki tudott egyenlíteni, egy Pereirán megpattanó Ben Pearson beadást Weir értékesített, így harmadik helyre kormányozva csapatát a Mercedes-Benz Junior Cup-on.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!