Rafael aggódik a pontrúgások miatt

Rafael szerint a Manchester Unitednek az egyik dolog, amiben mindenképpen javulnia kell, hogy újra elindulhassanak felfelé, hogy ne kapjanak gólokat pontrúgások után, miután ismét ez okozta vesztüket a Sunderland elleni 2-1-es vereség alkalmával.


Ryan Giggs balszerencsésen ért labdához, amikor menteni igyekezett azt követõen, hogy az elsõ félidõ hosszabbításban egy Sunderland szabadrúgást Wes Brown fejelt középre a hosszú oldalról, amely aztán a walesi veterán lábáról került a kapuba, elõnyhöz juttatva ezzel a Fekete Macskákat. Bár a második játékrész elején Nemanja Vidic egy szögletet követõen fejjel kiegyenlített, a Tom Cleverley Adam Johnson ellen elkövetett szabálytalansága után megítélt büntetõt Fabio Borini értékesítette, ezzel megnyerve a mérkõzést a hazaiaknak.

 

Rafael, aki ezúttal még a Hull City ellen a Boxing Day-en elszenvedett sérülésébõl térhetett vissza, egyértelmûen csalódott volt azzal, hogy az ellenfél büntetõhöz jutott a tegnap esti mérkõzésen, majd sárga lapos figyelmeztetésben is részesült, amiért hangot adott frusztrációjának. Azonban a jobboldali bekk most már csak arra koncentrál, hogy a jövõben minél inkább javítsanak a Vörös Ördögök védekezésén.

 

 

"Két gólt kaptunk - az egyiket szabadrúgásból, a másikat pedig büntetõbõl. Szerintem, ha elkezdjük megakadályozni, hogy ilyen gólokat kapjunk, az sokat segíthat rajtunk. Úgyhogy ezen nagyon gyorsan változtatnunk kell" - kezdte a brazil a Manutd.com-nak.

 

"Most már csak a hétvégi Swansea City elleni bajnokira szabad koncentrálnunk, és el kell felejtenünk a Sunderland elleni meccset. De mi tényleg nagyon szeretnénk eljutni a Wembleybe. Erre pedig még mindig nagy esélyünk mutatkozik az Old Traffordon játszandó visszavágó miatt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!