Welbeck csapatszinten gondolkozik

Danny Welbeck kijelentette, bármilyen egyéni elismerést feláldozna a csapat sikere érdekében, a csatárt ugyanis nagyon bántja a Manchester United jelenlegi formája.


A Sunderland, ahol Welbeck tündökölt kölcsönben az egykori Vörös Ördög Steve Bruce kezei alatt, ellen elszenvedett sorozatban harmadik 2-1-es vereség értelmében David Moyes fiainak hátrányból kell felállniuk a Ligakupa elõdöntõjének január 22-én Old Traffordon játszandó visszavágóján.

 

Bár az angol válogatott csatár remek formának örvend, aminek köszönhetõen nagy eséllyel pályázik a december hónap legjobb játékosa címre, de elfogadja, hogy góljai kevesebbet érnek, ha csapata nem tud nyerni.

 

Legutóbbi hét pályára lépése alkalmával ötször tudott eredményes lenni a manchesteri születésû támadó, segítve ezzel a Wayne Rooney-Robin van Persie duót nélkülözõ csapatának, illetve megerõsítve magát abban a hitben, hogy hihetetlenül eredményes tud lenni elõretolt ékként.

 

 

"Természetesen nagyon szeretek középen elõretolva játszani" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Az pedig, hogy megkaphattam ott a játéklehetõséget, azt jelenti, hogy jól ment ott nekem. Boldog vagyok, hogy a pályán lehettem."

 

"De a legfontosabb dolog, hogy szeretném, ha a csapatom a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtaná. Szereztem néhány gólt az utóbbi idõszakban, de ezt elcserélném arra, hogy elsõk legyünk a Premier League-ben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!