Moyes kiakadt a Ferguson-t kritizálókon

David Moyes kikelt azon állítások ellen, hogy Sir Alex Ferguson teherként nehezedik a csapatra, mióta õ a Manchester United menedzsere.


Ferguson állandó résztvevõje az Old Traffordon rendezett mérkõzéseknek csípõmûtétjét követõen, de szinte állandó jelenléte találgatásokat vetett fel a klubhoz kötõdõ érintettségét illetõen.

 

Egyes kritikák szerint a 72 éves edzõlegendának távol kellene tartania magát egykori csapatától, és meg kellene békélnie nyugdíjba vonulásával, de utódja, David Moyes kijelentette, nincs problémája Ferguson jelenlétével és bírálta azokat, akik a helyzet ismerete nélkül kritizálják elõdjét.

 

"Ez azt mutatja, hogy az emberek nem ismerik sem engem, sem Sir Alexet" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek.

 

 

"Azért állítanak ilyeneket, mert fogalmuk sincs róla, hogy miként mûködnek a dolgok a háttérben."

 

"Sir Alex fantasztikus edzõ volt. Mindig is hihetetlen támogatásáról biztosított és csakis azért van a közelünkben, hogy segítsen engem."

 

"Akkor beszélek vele, amikor szükségem van rá, a mérkõzések után pedig törekszem rá, hogy egy-két percre találkozni tudjunk."

 

"Nagyszerû tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, de ugyanez igaz Sir Bobby Charltonra és Bryan Robsonra is. A klub közelében lévõ emberek mindig nagyszerûek velem, különösen az egykori játékosok."

 

"De van néhány olyan ember a sajtóban, akik megpróbálják kiforgatni a szavakat, és mindenbõl problémát generálni. De nekem ezzel egyébként nincsen semmi bajom."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!