U18: Wolves 1-2 United

A Manchester United U18-as csapata a Sir Jack Hayward Training Groundon James Wilson és Andreas Pereira góljaival 2-1-es sikert aratott.


 A gyõzelem azt jelentette Paul McGuinness csapatának, hogy lezártak egy három mérkõzés óta tartó sorozatot, amikor mindig vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök és ez a siker önbizalomnövelõ lehet a csütörtöki, Leicester City elleni Ifjúsági FA-kupa meccs elõtt.

 

A meccs remek iramban kezdõdött és a United már a 14. percben vezetéshez jutott Pereira révén, aki a kapus mellett talált a hálóba úgy, hogy a gólvonalon egy védõ még menteni próbált, sikertelenül.

 

Pillanatokkal késõbb esélyt kapott a vendég csapat arra, hogy megduplázza elõnyét, ám a megítélt büntetõt Wilson kihagyta, remekül hárított a kapus a lehetõségnél, a kipattanót a fiatal csatár centikkel a léc fölé vágta.

 

A szünet után rákapcsolt a Wolves, mégis a United elõtt adódtak komolyabb lehetõségek és Wilson révén sikerült növelni az elõnyt.

 

Pereira a kapufát találta még el, majd a hazaiak egy nagyszerû kontra végén szépítettek. A Wanderers õrületes hajrába kezdett, megpróbált menteni egy pontot, de szerencsére nem sikerült nekik.

 

 

U18 Premier League

Wolverhampton Wanderers 1-2 Manchester United

Sir Jack Hayward Trining Ground

 

United: J. Pereira , Riley , McConnell , Ioannou , Barber , Harrop , Janko , Willock , Mitchell (Goss 56.) A Pereira , Wilson

 

Gólszerzõ: Pereira 14', Wilson 67'


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!