FAYC: Újra kupameccset játszanak a fiatalok

A Manchester United U18-as csapata folytatja szereplését az Ifjúsági FA-kupában, melynek negyedik körében a King Power Stadiumba látogat, hogy összecsapjon a Leicester City-vel.


 A Vörös Ördögök arra törekednek majd, hogy megismételjék szeptemberi gyõzelmüket, amikor Ashley Fletcher és Demetri Mitchell góljaival 2-1-re legyõzték a Rókákat a bajnokságban. Az itt gyõztes csapat az ötödik körben a Huddersfield Town otthonában játszik majd a rangos kupasorozatban, melyet a United legutóbb 2011-ben hódította el.

 

A legeredményesebb játékos, Ashley Fletcher sérülés miatt - még a Burnley elleni elõzõ fordulós meccsen szedte össze - biztosan kihagyja ezt a találkozót, de James Wilson, Saidy Janko és Andreas Pereira ott lehet a kezdõben annak ellenére, hogy hétvégén mindannyian játszottak az U21-esek, Wolverhampton elleni mérkõzésén. Sean Goss is abban bízik, hogy visszatérhet a kezdõcsapatba, miután a Farkasok elleni 2-1-es siker alatt a kispadról beállva szerepelt.

 

 

Wilf McGuinness, a United egykori menedzsere fia, Paul azon szerepérõl beszélt egy interjúban, mely által a fiatalok fejlõdni tudnak: "Nagyon büszke vagyok Paul eredményeire, mint U18-as edzõ. Van egy bizonyos módja annak, amit a United tesz és a srácoknak ezt fiatal korban meg kell tanítani. Nagyon örülök annak, hogy azt látom, a fiam a helyes irányba tereli õket."

 

Mikor arról kérdezték, hogy még mindig ad-e tanácsokat az U18-asok edzõjének, Wilf így felelt: "Paul már tudja, mi van saját gondolataiban. Mikor fiatalabb volt, számos tanácsot adtam neki, bár nem vagyok abban biztos, hogy valaha is hallgatott volna rám! Õ a fiatalok pályafutásának egy nagyon fontos szakaszát felügyeli, biztosítva azt, hogy ízelítõt kapnak abból, milyen is a United játékosaként élni. Még mindig bennük van, hogy keményen dolgozzanak, rendkívül fegyelmezettek legyenek és persze önmagukban is hisznek. Úgy vélem, Paul jó munkát végzett azáltal, hogy elültette bennük ezeket az értékeket."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!